2777
2789
عنوان

دعوای شدیدباشوهرسرپول

| مشاهده متن کامل بحث + 6593 بازدید | 235 پست
شوهرمن هرچی بگم میخره ولی زیاداهل حساب کردنه وکلاحساب کتاب خونه وخرجادستشه

مال منم میخره ولی خودمم برا بچها میخرم خوراکی لباس یا لباس برا خودم..یا سوپرمارکت میوه سبزی اینا..ولی خوشم نمیاد هرررماه آمار بگیره..‌تا بگم یچی میگه مگه پول نداری ..ولی گوشت برنج اینا میخره اونم ن هرماه

شاید هم خسیس نیست وقتی هم خریدهای دیگه خانم رو انجام میده هم بهش پول تو جیبی میده. شاید توقع خانم زی ...

من میگم پس اندازنمیخوایم هرچی درآمدمونه خرج کنیم تاحسرت هیچی به دلمون نمونه اون قبول نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بخاطر پول شوهر میکنین؟ بعضیا هدف و درکشون از ازدواج اینجوریه که همیشه بخاطر این مسائل مشکل دارن ...

واقعا بعضی ها حرف هایی میزنن که مغز آدم سوت می کشه 

ببخشید چقدر ارزش ازدواج رو میارن پایین یعنی شوهر میکنند که یکی خرجشون رو بده و شکمشون رو سیر کنه 

بابا خانه داری هیچ مشکلی نداره یه انتخاب ولی اینکه میگین ازدواج کردیم کسی خرجمون رو بده دیگه خیلی تباهه

ببخشید ولی واقعا برای من اصلا قابل باور نیست با ماهی چهار ملیون چهار نفر آدم بتونن زندگی کنند 

خیلی خیلی سخته کسایی باشرایط من زیادهستن اوناهم مثل ماباسیای صورتشونو سرخ نگه میدارن 

ارامش و اینده من 🤩گریه و خنده من تاج سرقلب منی 😍😍ب خودت افتخاره کن تو بدترین شرایط زندگیت خودت پشت خودت بودی و بس ❣️
مال منم میخره ولی خودمم برا بچها میخرم خوراکی لباس یا لباس برا خودم..یا سوپرمارکت میوه سبزی اینا..ول ...

شوهرمن حساب میکنم میگم چی خریدم چقدواینامیگه حساب نکن بعدسرماه میگم۲۰۰دارم میگه مگر۷۰۰نداشتی 

واله خوب خرج میکردی حالا میخاد۲۰۰ بده تاسرکوچه ام که نمیشه بادوتا بچه رفت لباسوچی میخره خودش؟

لباس برا بچها دوماه پیش یه دست خرید طفلکا خرجی ندارن...خودم ماه قبل از یارانه براشون کلاه بولیز اینا خریدم.زورش میاد بگم میگه پس کو پولت .خودمم ک خرجمو جدا کرده

من میگم پس اندازنمیخوایم هرچی درآمدمونه خرج کنیم تاحسرت هیچی به دلمون نمونه اون قبول نمیکنه

این حرفت اشتباهه عزیزم مرد بودی پر مسئولیت درک میکردی همسرت رو.دور از جون فردا بچه ات مریض شد با این هزینه های سرسام آور دکتر و دارو یقه همسرت رو میگیری چرا پول نداری. 

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
دامپزشکی

ممنون ک کامل جواب دادین‌.آخه خیلی برام جالب بود و کنجکاوشدم چون تا بحال نشنیده بودم آخه خودم حسابدار و صندوقدار بودم چند سال ولی بخاطر بچه هام ک دنیا اومدن نشد دیگ کارکنم.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
خودش خیلی اذیته دنبال کاره دوم هست انشالله به امیدخداگیربیاد .من نمیتونم برم سرکار کاش میشد بچه نوزا ...

الهی آمین 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
شوهرمن حساب میکنم میگم چی خریدم چقدواینامیگه حساب نکن بعدسرماه میگم۲۰۰دارم میگه مگر۷۰۰نداشتی  

وای ببخشید خندم گرف شوهرمن اصلا یادش نمیمونه چقد بهم پول داده چقد مظلوم واقع شد