2777
2789

لالیک لامور میخوام نمیدونم اصلش چقدره ولی اصلم نباشه ی شرکتی خوب ک موندگاری و پخش بو داشته باشه 

ی بار ی جا رفتم کلی پول دادم ب عنواد ادکلن اورجینال تستر ولی اب توش بود انگار 

برا همین میخوام جا مطمئن باشه بهم نندازن 

تا 3 4 ت میخوام 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غربی برو تیراژه شرقی وزرا

نمیدونستم تیراژه شعبه داره غرب 

یکی تو شهید مدنی شرق دیده بودم ولی کدوم مغازه اش حتما تو پاساژ ب اون بزرگی زیاد هست عطر فروشی ...هوم؟ 

هر جای تهران باشه اوکیه میرم 

من 25میل برند کالکشن دارم راضی ام قیمتش هم خیلی مناسب.300تومان

از کجا خریدین  یکی گفت برو از این گرمیا بخر حضوری نرفتم ولی نارسیسو سفارش دادم مستقیم انداختم دور ب حدی افتضاح بود ک نمیشد ب کسیم بده ادم 

این ک شما میگی موندگاری و پخش بو داره؟

دیگ میترسم پول عطر بدم از بس ک خریدم ریختم دور اندازه پول ی ادکلن اصل کم کم پول دادم اخرم هیچی 

نمیدونستم تیراژه شعبه داره غرب یکی تو شهید مدنی شرق دیده بودم ولی کدوم مغازه اش حتما تو پاساژ ب اون ...

اسم مغازه ش یادم نیست. خیلی بزرگه. بپرسی بهت نشون میدن. هایلند بود فکر کنم.اگه شرقی همون برو وزرا. منبعشه.

اسم مغازه ش یادم نیست. خیلی بزرگه. بپرسی بهت نشون میدن. هایلند بود فکر کنم.اگه شرقی همون برو وزرا. م ...

وزرا پاساژه ؟ 

از کجا خریدین یکی گفت برو از این گرمیا بخر حضوری نرفتم ولی نارسیسو سفارش دادم مستقیم انداختم دور ب ...

ماندگاریش نسبت به قیمتش خیلی خوبه.روی لباس حدود 2روز وپخش بو هم چند ساعت داره ولی نه شدید.از بندر گناوه سفارش دادم

ماندگاریش نسبت به قیمتش خیلی خوبه.روی لباس حدود 2روز وپخش بو هم چند ساعت داره ولی نه شدید.از بندر گن ...

پس اینم میتونم امتحان کنم مرسی

5 ساعتم ماندگاری داشته باشه راضیم اینا ک من داشتم اصلا بو نمیداد 

من چجوری میتونم همونحا ک شما خریدین سفارش بدم پیج داره یا چیزی ک معرفی کنین 

اخه همینم باز فیک داره زدم دیجی همه ناراضی بودن نظرات ک بو نداره و خوب نیست دیجیم ک معمولا جنسا فیک 

پس اینم میتونم امتحان کنم مرسی 5 ساعتم ماندگاری داشته باشه راضیم اینا ک من داشتم اصلا بو نمیداد من چ ...

جایی که من سفارش دادم الان پک 5تایی میفروشن .دونه ای 250 در میاد.من پکش گرفتم از عطرهامختلف همه خوب و ماندگار بودن

جایی که من سفارش دادم الان پک 5تایی میفروشن .دونه ای 250 در میاد.من پکش گرفتم از عطرهامختلف همه خوب ...

مرسی غزیزم