داشتم درمورد علائم بارداری میخوندم توی نی نی سایت سال ۸۶ همه کسانی که اطلاعات داشتن اومدن و جواب دادن اما الان هرچی سوال میپرسی هر کسی هم بلدع فقط میخونه اصلا راهنمایی نمیکنه یا تجربشو زورشون میاد بگن اخه چرا اینجوری شدیم🥴
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :) رتبه سال اولم ۵۰ هزار رتبه سال دومم ۳۰ هزار رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه) ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز
دقیقا تاپیکای حتی دو سال قبل هم رنگ بوی دیگه ای داشت چقدر با احترام با هم حرف میزدن ..اون موقع ها که دهه هفتادی ها اینجا بودن خیلی خوب بود الان چند صفحه بگردی هم ی تاپیک مفید نیست