2777
2789
عنوان

دعوای شدیدباشوهرسرپول

| مشاهده متن کامل بحث + 6593 بازدید | 235 پست
شوهرمن نمیگه ندارم میگه این همه زحمت میکشم بایدیه پولی جمع کنیم نمیشه هرچی درآمدمونه بخوریم بایدپس ا ...

حقوق شوهرت خداییش زیاد نیست 

ولی چون میوه فروش هست بخش خیلی زیادی از هزینه های خونه خرج میوه و سبزی و این چیزا میشه و شما اینا رو از مغازه تامین می کنید در واقع درآمدش خوب حساب میشه 

چون ما خودمون هفته ای ششصد هفتصد خرج تربارمون میشه 

باهاش آروم صحبت کن تا یک ملیون رو بهت بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مدرکمو یجایی اجاره دادم ماهی ۳ تومن میگیرم دیگه از شوهرم پول نمیگیرم حوصله تقاضا کردن ازشم ندارم

جالب  بود  مدرکت چی هست وچه رشته ای؟

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹

بچها منم امشب سر پول با شوهرم دعوا کردم ۶ساله عروسی کردم الان چن ماهه کارت یارانه داده دستم ماهی یک وپونصده..امشب میگه کارتو ازت میگیرم ماهی ۲۰۰تومن بهت میدم.دوتا بچه دارم لباس برا خودم وبچها خودم میخرم...هی میگه پولت وچکار کردی

منم همین زیر لباسو اینا البته بیشتر سعی میکنم با شوهرم بخرم که پولشو اون بده هرچی که با شوهزم نتونم ...

😂😂میگفتی من خریداموباتومیکنم تاتوپولشوبدی حالاپولایی که جمع کردم بادست خودم بهت بدم گوشت بخری

دعوا نداره خییلی ببخشیداااا یکم براش ع ش و ه می اومدی یکم میزاشت روش

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من شاغل هستم  اما من ب شخصه این حس رو دوس دارم ک از همسرم پول بگیرم ،

من هم شاغلم ولی اصلا دوست ندارم از همسرم پول بگیرم 

نمیتونم درک کنم چه جوری میشه دوست داشت از کسی پول گرفت 

هرچقدم دل گنده باید پول دربیاره ک خرج کنه دگ  این بنده خدام پول خریداخانومشو میده دگ اون۶۰۰پول ...

گفتم اول صحبتم با شوهر اون خانم کاری ندارم‌. ولی همه این اخلاقها هم بخاطر گرونی نیست. موقع ارزونی ها آدم دارا دیدیم جونش بره به خانمش و خونه اش پول نمیده آدم‌ندار هم دیدیم فوقش میگه ندارم دیگه دعوا و ظرف شکستن برا چیه.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
حقوق شوهرت خداییش زیاد نیست  ولی چون میوه فروش هست بخش خیلی زیادی از هزینه های خونه خرج میوه و ...

خیلی خوب گفتی

باهاش آروم صحبت کن👌👌👌❤

زبان نرم

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
مگه بخاطر پول شوهر میکنین؟ بعضیا هدف و درکشون از ازدواج اینجوریه که همیشه بخاطر این مسائل مشکل دارن ...

هدفشون نیست

ولی همینه 

زن میگیرن پولم باید بدن خرج باید کنن دیگه

می‌خواست خودش پول دراره که دیگه شوهر میخواست چیکار

الهی بمیرم🥺 خوب گفتی ۶ تومن حقوق میگیرید ۲ تومن میره واسه اجاره یعنی با۴ تومن نمیشه دو وعده غذا خو ...

خدانکنه گلم .۱۵۰۰وام بانکی داریم .انشالله درست بشه بچه نوزادهم دارم دوروزپیش سرماخورده بود پول دکتر ۳۰۰شد فقط دعامیکنم شرایط درست بشه یاکاردومی واس شوهرم پیدابشه زندگی هاسخت شده خواهرم 

ارامش و اینده من 🤩گریه و خنده من تاج سرقلب منی 😍😍ب خودت افتخاره کن تو بدترین شرایط زندگیت خودت پشت خودت بودی و بس ❣️