2777
2789
عنوان

دعوای شدیدباشوهرسرپول

| مشاهده متن کامل بحث + 6593 بازدید | 235 پست
امروز یهخانوم تاپیک زده لود دوست پسرش۱۴۰ میلیون بهش دادهبرای خرید ماشین‌🥲

دلت خوشه بابا 😂🤦‍♀️

آخر سر گفت قصد ازدواج نداره

فایده این رابطه بی سر وته چیه؟!حالا میخواد دنیا رو به پاش بریزه

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره چون شما ۵۰۰ میگیری این خانم هم باید راضی باشه  واقعا این پولها خیلی کمه پول دوتا ...

میگ‌خرید‌خونه رو‌انجام میده نوار بهداشتی ک بری فروشگاه خرید‌هست دیگ با خانم نمیشه ک بخره

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
خدا بچه هاتو واست حفظ کنه دلت شاد باشه عزیزم ماهم خونه نداریم

قربونت عزیزم خدا بچه های شماروهم حفظ کنه .دل شادکه نداریم هردوتاافسرده امشب دلم شکست بچه هام روزی یه بارغذامیخورن پسرکوچیکم به زورخابوندم لامپ خاموش کردم دیدم توتاریکی صداهست رفته نون برداشته میخورد به مرگ خودم راضی شدم کاش خدا یه فرجی برامون کنه 😔

ارامش و اینده من 🤩گریه و خنده من تاج سرقلب منی 😍😍ب خودت افتخاره کن تو بدترین شرایط زندگیت خودت پشت خودت بودی و بس ❣️
عزیزم مدرک دانشگاهیمو دادم یه سردخانه اجاره. خودم سرکار نمیرم تازه بیمه هم واریز میکنن

بازم متوجه نشدم. بهرحال پولشو بخوشی استفاده کنی  

ریپلای مخالف جواب نمیدم خودتو خسته نکن 
من مدرکمو یجایی اجاره دادم ماهی ۳ تومن میگیرم دیگه از شوهرم پول نمیگیرم حوصله تقاضا کردن ازشم ندارم

مدرک چب؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
شوهرمن نمیگه ندارم میگه این همه زحمت میکشم بایدیه پولی جمع کنیم نمیشه هرچی درآمدمونه بخوریم بایدپس ا ...

من خیلی گفتم ۶ سال 

دیگه حوصله جنگیدن برا دو قرون ندارم 

دارم درس میخونم ان شالله  استخدامی قبول بشم 

محتاج این نباشم 

دستم تو جیب خودم باشه و مستقل 

شوهر من  خانوادگی به شدت خسیس هستن  تو همچی خسیس هست

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
حالا شوهر ایشون رو نمیدونم ولی دست باز بودن دل گنده میخواد به پول کم و زیاد نیست اونیکه پولشو بگیری ...

هرچقدم دل گنده باید پول دربیاره ک خرج کنه دگ 

این بنده خدام پول خریداخانومشو میده دگ اون۶۰۰پول خرت پرتایی ک خودش دوست داره بخره خیلی کمه قبول دارم ولی خب ادم باید ب شرایط مالی طرف مقابلشم نگاه کنه