2777
2789
عنوان

دعوای شدیدباشوهرسرپول

| مشاهده متن کامل بحث + 6593 بازدید | 235 پست
شوهرمن نمیگه ندارم میگه این همه زحمت میکشم بایدیه پولی جمع کنیم نمیشه هرچی درآمدمونه بخوریم بایدپس ا ...

بی ربط نمیگ

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدرکمو یجایی اجاره دادم ماهی ۳ تومن میگیرم دیگه از شوهرم پول نمیگیرم حوصله تقاضا کردن ازشم ندارم

میشه بپرسم مدرکتون چی هست و چه رشته ایی اگه من بخوام مدرکم را بدم اجاره چیکار باید انجام داد ممنون میشم

اون میگه هرچیزی لازم داری اصلابیرون نرو بگوتابرات بیارم😔

فکر کنم بدهی داره .شوهر خاله ام درامدش خیلیه .ولی پولش دوباره خرج خرید کالا میشه .من کاسب بودم .یک میلیون جنس میخریدم .پانصد تومان فروش داشتم .این پول بازم کم میامد .مجبور بودم یک میلیون و پانصد دیگه بگیرم .خوب برای گسترش کاسبیم بازم پول لازم داشتم .

ماهی۶۰۰خرج چی میکنی من لوازم آدایش ولباسای ک درحد۱۰۰وایناباشه باش میخرم

منم همین زیر لباسو اینا البته بیشتر سعی میکنم با شوهرم بخرم که پولشو اون بده هرچی که با شوهزم نتونم بخرم با این پول میخرم ولی من پس انداز هم میکنم الان ۱و۵۰۰ دارم سوهرم دیروز میگفت بده گوشت بخرم پرو پرو 😑

البته ۵۰۰ که بدهکارم 

۵۰۰ هم سهام عدالته

ولی خب زیاد خرج نمیکنم وگرنه پولی نیس ۶۰۰ 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
قربونت عزیزم خدا بچه های شماروهم حفظ کنه .دل شادکه نداریم هردوتاافسرده امشب دلم شکست بچه هام روزی یه ...

الهی بمیرم🥺

خوب گفتی ۶ تومن حقوق میگیرید ۲ تومن میره واسه اجاره یعنی با۴ تومن نمیشه دو وعده غذا خورد؟

چقدر دردناک

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
امروز یهخانوم تاپیک زده لود دوست پسرش۱۴۰ میلیون بهش دادهبرای خرید ماشین‌🥲

شوهره من میگه این پسراچقدگیجن که به دوس دختراشون شارژواین چیزامیفرستن من جاشون باشم بگه یه شارژدویی بفرست کات میکنم بادختره

استارتر همسر من کارمنده و حقوقش کمتر از همسر شماست، در ماه اگر بتونه مبلغی برای مخارج شخصیه من بهم میده حالا بین ۳۰۰ تا ۶۰۰، و لباس و چیزهایی که لازم دارم خودش جداگانه پول میده و میخره، من راضی هستم و به نظرم مبلغ مناسبی هست، یه وقتهایی شوهرم میگه کاش همین اندازه مثلا ۴۰۰ تومن برا شخص خودم بود و می‌تونستم جوری که دلم می خواد برای خودم خرج کنم.

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
پس برای چی شوهر میکنن؟ پس وظیفه ی اون شوهر چیه دقیقا

مگه بخاطر پول شوهر میکنین؟

بعضیا هدف و درکشون از ازدواج اینجوریه که همیشه بخاطر این مسائل مشکل دارن تو زندگی

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)
قربونت عزیزم خدا بچه های شماروهم حفظ کنه .دل شادکه نداریم هردوتاافسرده امشب دلم شکست بچه هام روزی یه ...

ناراحت شدم 

خدا دور زمونمونو لعنت کنه شرمنده بچهامو شدیم فقط 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
میشه بپرسم مدرکتون چی هست و چه رشته ایی اگه من بخوام مدرکم را بدم اجاره چیکار باید انجام داد ممنون م ...

من دکترای دامپزشکیم مسوول فنیم سرکار هم نمیرم. بیمه هم میدن. اداره هم در جریانه کاریم ندارن. تازه یکی از دوستام ۵ تومن اجاره داده برا من کم میده اما چون جای مطمئنیه کاریش ندارم