2777
2789

من مشکلات افسردگی دارم هفته یکبار ده روز یکبار جلسه تراپی آنلاین میگرفتم شماره شخصی دکترم رو دارم چون بیمار خودش بودم بهم داده بود

چن وقتی حالم اوکی بود جلسه تراپی نگرفتم تا هفته گذشته حالم اوکی نبود بهشون پیام دادم سین زد جواب نداد بعد چن روز نوشت فلانی جان وقت ندارم فعلا منم نوشتم باشه منتظر می‌مونم تا وقت آزاد داشته باشيد 

الان چن روزی گذشته باید منتظر بمونم خودش بهم پیام بده یا خودم یاد آوری 

الان واقعا نیاز ب راهنمایی و تراپی دارم 

از ی طرفم هیچ وقت بهش زنگ نزدم بدون هماهنگی قبلی الانم گفت ک وقت نداره 

چیکار کنم بنظرتون

(دنبال حاشیه نباشید من و تراپبستم هردو خانومیم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فراموش کرده...بعدم چرا خودتا ی جور دیگ سرگرم نمیکنی خیلی سخت سنگین این استرس غم های دور ولی فکر کن کلا تو ی شرایطی هسی ک واقعا دسترسی ب هیچی تراپی نداری انوقت میخای خود خوری کنی خودتا زجر بدی..خودتا ی جور دیگ جمع کن..سوره والعصر خیلی بخون...