2777
2789
عنوان

چیکار کنم اخلاقم شبیه پدرم نباشه؟

624 بازدید | 26 پست

چی میشه راهنمایی کنید من خیلی کم تاپیک میزنم این موضوع خیلی منو میترسونه کمک میخوام

دوس ندارم اخلاقم شبیه پدرم باشه میتونم جلوشو بگیرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من اخلاقم اصلا شبیه پدر و مادرم نیست ، حتما میشه

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
پدرت چطوره

بد اخلاق زود عصبی میشه اگه کسی حرفی مخالف حرفش بزنه دادوبیداد میکنه میگه اره من هر حرفی بزنم بده عصبی میشه و قهر میکنه اصلا خوشم نمیاد ولی میترسم تاثیر بذاره رو رفتارم

ی تکنیک هست بنام ، نباش تا بشوی ! 

یعنی تمام رفتار های پدرت ک دوست شون نداری رو بنویس و  انجام شون نده . 

اما خب اگر باهاشون زندگی می‌کنی خیلی کارت سخت تر میشه چون ما آدمها بشدت از اطرافیان مون تاثیر میگیریم ...

چیکار کردی؟ خودت خواستی اخلاقشو تغییر بدی؟ از خانوادت کسی هست که بداخلاق باشه ولی شما اونجوری نباشید ...

آره از خانواده ام بداخلاق هست ولی من چون میدونستم اون رفتار بده هیچوقت مثل اونا نشدم. از آدمای دیگه الگو گرفتم ، خیلی کتابا خوندم و اصلا هم تاثیر نپذیرفتم. غیر ممکن نیست به نظرم اصلا کار سختی نیست. آدما هر روز عوض میشن فقط اراده میخواد. گوشی ها هفته ای یکبار آپدیت میشن ما که آدمیم دیگه 

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
نمیخوام فردا پس فردا بچم از من بدش بیاد و منو به مادر بداخلاق غرغرو و عصبی بدونه که حاضر نشه باهام ح ...

مطمئن باش چنین اتفاقی نمیفته چون یه آدم بداخلاق غرغرو همچین تاپیکی نمیزنه

ی تکنیک هست بنام ، نباش تا بشوی !  یعنی تمام رفتار های پدرت ک دوست شون نداری رو بنویس و&nbs ...

تا قبل ازدواجم اخلاقاشون زیاد اذیتم نمیکرد الان بزرگ‌تر شدم چشمم بازتر شده مقایسه می‌کنم با بقیه میگم همسن های این اینجوری نیستن منطقین و بدم میاد از اخلاقش خودم به این نتیجه رسیدم که اصلا نمیخوام اخلاقم مثه اون باشه یعنی میتونم؟

چقدر منی ... منم اخلاقا شو دوست ندارم ... ولی متاسفانه ژنم ب اون رفته😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
آره از خانواده ام بداخلاق هست ولی من چون میدونستم اون رفتار بده هیچوقت مثل اونا نشدم. از آدمای دیگه ...

حرفات کاملا درسته پس میتونم رو خودم باید خیلی کار کنم

امروز سردرد گرفتم با پدرم بحثمون شد دیگه کشش این اخلاقو ندارم اصلا

مطمئن باش چنین اتفاقی نمیفته چون یه آدم بداخلاق غرغرو همچین تاپیکی نمیزنه

ناخودآگاه آدم گاهی وقتا اون رفتارارو تکرار میکنه برا بقیه ولی نمیخوام اصلا ذره ای شبیه ش بشم

اصلا انتقادپذیر نیست و سر هر چیزیییییی یعنی هر چی فکرشو بکنی بحث داره و غر میزنه به شدتتتتتت

مامانم میگه پدربزرگمم اینجوری بود یعنی اخلاق پدرم شبیه پدر خدابیامرزشه و من نمیخوام مثه پدرم باشم

تا قبل ازدواجم اخلاقاشون زیاد اذیتم نمیکرد الان بزرگ‌تر شدم چشمم بازتر شده مقایسه می‌کنم با بقیه میگ ...

اگر پیش شون زندگی نمیکنی حتماااا میتونی 

لیست کن اخلاق هایی ک تو وجودته و شبیه اونه ،،، هر روز ک از خواب بیدار میشی بخون رفتار هارو  و ب خودت قول بده ک این رفتار هارو انجام نمیدی ،،، در آخر روز یعنی شب اگر اون رفتار هارو انجام ندادی ب خودت ی جایزه بده می‌تونه جایزه هر چیزی باشه مثلا ی گل سر ، ی شکلات ی قهوه ،،،، هر چی ک خودت دوست داری 

مطمعن باش اگر این تکنیک هارو انجام بدی ب یک ماه نشده اون رفتارها از سرت میوفتن😉