الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از چه لحاظ ژنت به اون رفته؟ نمیتونم اخلاقتو تغییر بدی؟ من تموم تلاشمو میکنم تا شبیه ش نباشم
من شبیه مادرم شدم ... کم صبره منم کم صبرم زود عصبی میشه منم همینطورم ... و اخلاقای دیگع ... متنفرم ازین اخلاقا گاهی متنفرم از خودم ... اما واقعا دست خودم نیست چطور تغییر بدم !
تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
اگر پیش شون زندگی نمیکنی حتماااا میتونی لیست کن اخلاق هایی ک تو وجودته و شبیه اونه ،،، هر روز ...
نصف هفته پیش اینام فقط بقیه هفته نه
حتما اینکارارو میکنم سعی میکنم وقتی اینجام زیاد باهاش حرف نزنم و رودررو نشم تا بحثی بینمون پیش نیاد نمیخوامم ناراحتش کنم ولی آنقدر رو اعصابمه که ناخودآگاه باهاش بحث میکنم