2777
2789
عنوان

چیکار کنم اخلاقم شبیه پدرم نباشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 26 پست
بد اخلاق زود عصبی میشه اگه کسی حرفی مخالف حرفش بزنه دادوبیداد میکنه میگه اره من هر حرفی بزنم بده عصب ...

کلا ژن اخلاقی از پدر به ارث میبرن بچه ها ...ولی میشه با تمرین و مشاوره درستش کرد

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
چقدر منی ... منم اخلاقا شو دوست ندارم ... ولی متاسفانه ژنم ب اون رفته😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

از چه لحاظ ژنت به اون رفته؟ نمیتونم اخلاقتو تغییر بدی؟ من تموم تلاشمو می‌کنم تا شبیه ش نباشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاظ ژنت به اون رفته؟ نمیتونم اخلاقتو تغییر بدی؟ من تموم تلاشمو می‌کنم تا شبیه ش نباشم 

من شبیه مادرم شدم ... کم صبره منم کم صبرم زود عصبی میشه منم همینطورم ... و اخلاقای دیگع ... متنفرم ازین اخلاقا گاهی متنفرم از خودم ... اما واقعا دست خودم نیست چطور تغییر بدم ! 

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
اگر پیش شون زندگی نمیکنی حتماااا میتونی  لیست کن اخلاق هایی ک تو وجودته و شبیه اونه ،،، هر روز ...

نصف هفته پیش اینام فقط بقیه هفته نه

حتما اینکارارو می‌کنم سعی می‌کنم وقتی اینجام زیاد باهاش حرف نزنم و رودررو نشم تا بحثی بینمون پیش نیاد نمیخوامم ناراحتش کنم ولی آنقدر رو اعصابمه که ناخودآگاه باهاش بحث می‌کنم 

من شبیه مادرم شدم ... کم صبره منم کم صبرم زود عصبی میشه منم همینطورم ... و اخلاقای دیگع ... متنفرم ا ...

گفتن میشه و میتونی تغییر بدی پدر منم اینجوریه و خیلی بدم میاد سعیمو می‌کنم

دوستان راهنمایی کردن بخون

متاسفانه ژنی از هردو مقداری از اخلاقاشونو به ارث بردم. کم تحملم .زود عصبی میشم.دیر اشتی میکنم و..

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎