2777
2789

به بچه برسی واقعا سخته الان بیدار شد گریه میکنه باید رو پام بخوابونم رو پاهامه ولی دلم میخواد دراز بکشم

خدا کمک کنه نی نی به سلامتی دنیا بیاد هفت پشتم دیگه بسه

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم منم مثل توام. دقیقا الان رو پام گذاشتم .هی الهی که خدا بهمون صبر و توان بده

تصور کن قهر اومدم خونه پدرمم .شوهرمم الکلی میخوام ازش طلاق بگیرم

اصلا اوضاعیه

تورو خدا هر کی تاپیکمو خوند برام دعا کنه خیلی حال رو روزم بده

عزیزم درکت میکنم منم مثل توام. دقیقا الان رو پام گذاشتم .هی الهی که خدا بهمون صبر و توان بدهتصور کن ...

خدا کمکت کنه عزیزم همین یه بچه رو داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه کوچیک و بزرگ نداره 

کلا فقط بارداری اول راحته 

بعدی ها سخته

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بچه کوچیک و بزرگ نداره کلا فقط بارداری اول راحته بعدی ها سخته

اره واقعا

ولی بچه کوچیک باشه همش چسبیده به ادم خودمم حال ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره واقعاولی بچه کوچیک باشه همش چسبیده به ادم خودمم حال ندارم

اتفاقا بچه بزرگ سختره مدرسه درس مشق 

بعد حوصلشون سر میره کلاس اینور اونور

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید