2777
2789
نه من ی مورد داشتم 89تا استوری داست ک 83تاش اقایی بود و عشق و بوس و بغل و...امسال جدا شد گفت اختلاف ...

اره دقیقاااا

من برم جایی که بهم خوش میگذره گوشی یادم نمیفته که بخوام استوری بزارم 

یه فامیل دیگه داشتیم همش راجب موفقیت های خودش و شوهرش استوری میزاشت عکس ماشین میزاشت میگفت میخرمتیمت و ...

کلا گند زده شد به همه چیشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من ی مورد داشتم 89تا استوری داست ک 83تاش اقایی بود و عشق و بوس و بغل و...امسال جدا شد گفت اختلاف ...

البته من شخصا عکس می‌گذارن از جاهای خاص دوست دارم چون آدم جاهای جدید یاد میگیره برای سفر

من مثلا قلعه رودخوان رو از پیج دوستم فهمیدم و رفتم

خیلی جاهای دیگه.هست که اینستا فهمیدم همچین جایی در اون شهر هست و رفتم

منم پیجم پرایوته فالورامم اشنا هستن ولی عکسی نمیزارم از بچه هام ،بخاطر رعایت حریم خصوصیشون ، جایی هم باشیم یه عکس با همسرم داشته باشم نی نی هامونم باشن ، رو صورتشون ایموجی میزارم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اره اونایی که رو صورت بچه استیکر میذارن میگن بخاطر حفظ حریم خصوصیولی اخه بچه نوزاد چی چیش معلومه حال ...

آدم مریض زیاده حتی بین فامیل هم می‌تونه باشه 

کلا عکس بچه بدون اجازه خودش نباید پخش بشه 

به نظر خودم فضای مجازی برای بیزنس و پست کردن وقتی یه حرفی برای گفتن داری خوبه نه عکس شخصی

یه فیلم دیدم تو اینستا دور از بحثه ببخشید اسی بعضی ها مادر نیستن بچه واقعا خواب بود چقدر این مادر دور از جون خره به خاطر معروف شدن یه بادکنک پر از آب رو روی سر بچه میترکونه بچه بیچاره با ترس وحشتناک از خواب میپرهه خود مادره هم میخندیده اسم مادر برای بعضی آدم ها سنگینه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

برای بچه حریم شخصی قائل هستن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم