2777
2789
عنوان

بزرگترین دروغ یا پنهان کاری خودتون یا کسی ک میشماسین چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 101 پست
یازده سالگی خودم  از سرککنجکاوی  اینه برداشته بودم پردمو ببینم و بدون اطلاع از شب زفاف و ا ...

ای وای وای وای بنظرم بهش بگو هر طور ک شده 

بسپار ب خدا و باور داشته باش ک خدا هواتو داره

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...

بزرگترین پنهان کاری که انجام دادم اینه که یه بطری مشروب تو خونمون بود توش نمک قاطی کردم که خراب شه دیگه نمیدونم میشه یا نه استرس هم دارم که اگه داداشم بخوره اتفاقی براش نیافته

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز دارم عذاب میکشم نمیدونم چ غلطی کنم،اما اونقدر خوب بود ک حتی نمیتونم بگم بخاطر فلان بدیش فرامو ...

ازدواج کردین هردوتون؟

چرا ولش کردی پس

بزرگترین پنهان کاری که انجام دادم اینه که یه بطری مشروب تو خونمون بود توش نمک قاطی کردم که خراب شه د ...

کسی تجربه نداره که اگه نمک قاطی مشروب بشه سمی میشه یا نه؟؟

یه اقا پسری بسیار مودب ومثال زدنی هست وهمه آرزوی همچین اولادی رو دارن اما کسی نمیدونه این اقا پسر سا ...

من همه ی روزایی ک دارم میگذرونمو ب یاد پول و طلاهامم 

اونا مال دخترای بیگناهم بودن ولی اون از خدا بیخبر پس ندادو من چقد میسوزم ک دخترام گوشواره ندارن و من این ظلمو کردم خدا ولی قادر و بیناست سپردم ب خودش

ازدواج کردین هردوتون؟ چرا ولش کردی پس

من ازدواج کردم اون نکرد،موقع عقدم خیلی التماسم کرد ک برگردم و عقد نکنم اما من احمق، موقعیت شوهرمو ترجیح دادم و فک کردم بعد عاشقش میشم

الانم شوهرم خیلی مرد خوبیه اما دل لامصبم هنوزم اونو دوس داره خاک تو سر احمقم بکنن نمیتونم فراموشش کنم همش جلو چشممه‌خاطراتمون

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

الان مشغول بزرگ ترین ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پنهان کاری و اشتباه زندگیم هستم.

چرا انجامش میدی پس؟بحث عاشقیه؟

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

یکی از فامیلا تعریف میکرد یکی از اشناها ی دورشون  به مشتری داشته که سر یه قضیه ای میره ازمایش ...

وای چی وحشتناک

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
بنظرم الکلش وخنثی میکنه ومیشه سرکه

امیدوارم ..شراب دست ساز بود صبح هم تاپیک زدم ترکید یکی گفت نمک الکلشو خنثی میکنه منم زدم اما حالا میگم نکنه اتفاقی بیافته

برداشتم ربع سکمو ک ۳۰۰ تومن بود اون دوره به دوست پسرم دادم چون پول میخواست حماقت 😤

منم همینکارو کردم ک میگم ولی سکه ی کامل دوتا با کلی پول و نداد ک نداد ک نداد وای مننننن