2777
2789
عنوان

بزرگترین دروغ یا پنهان کاری خودتون یا کسی ک میشماسین چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 101 پست
امیدوارم ..شراب دست ساز بود صبح هم تاپیک زدم ترکید یکی گفت نمک الکلشو خنثی میکنه منم زدم اما حالا می ...

نترس چیزی نمیشه فقط الکلش خنثی میشه

شراب کلا هر ایراد دیگه ای هم پیدا کنه مزش عوض میشه طرف میفهمه 

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که فعلا یادم میاد اینه که....

من و نامزدم احتمالا یه عروسی جمع و جور بگیریم تو شهر خودشون.ولی به فامیلای پدریم گفتم عروسی نمیگیرم چون نمیخوام دعوتشون کنم😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نترس چیزی نمیشه فقط الکلش خنثی میشه شراب کلا هر ایراد دیگه ای هم پیدا کنه مزش عوض میشه طرف میفهمه&n ...

نه جایی گذاشته بود که کلیدش فقط دست خودشه من یه کلید زاپاس قایمکی داشتم ،مزه ش مهم نیست فقط اتفاقی براش نیافته

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
من ازدواج کردم اون نکرد،موقع عقدم خیلی التماسم کرد ک برگردم و عقد نکنم اما من احمق، موقعیت شوهرمو تر ...

چقدر از این قضیه میگذره؟مگه پسره موقعیتش چطوری بود که به خاطرش چنین کاری انجام دادید؟

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  

بچهام لباس نداشتن پول نون نداشتیم یه زنجیرطلا دخترم داشت چنروزقبل فروختمش😔😔😔بعدکه اومدم چیزمیزبخرم دیرم پوله توکیفم نیست😔😔😔اگه شوهرم بفهمه قیامت میشه،اوضاع مالیمون داغونه

حیف کاربری ۹۶که ترکید هی عامو هی
چیزی که فعلا یادم میاد اینه که.... من و نامزدم احتمالا یه عروسی جمع و جور بگیریم تو شهر خودشون.ولی ...

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
نمیدونم چرا تمومش نمی کنم. بله متاسفانه 

درکت میکنم ،چون دوسش داری

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

برو سوراخش کن کم کم بریزه بیرون طوری ک مشخص نباشه

هدفم این بود که بعد اینکه بخوره یه کوچولو حالش بد بشه دیگه امتحان نکنه 

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤
میبینی چ حرص داره الان چقد گرون شده اگه داشتیم 😐

خدا ازش نگذره فقط خدا نشون بده ک بچه های من چقد آرزو دارن و من شرمندشونم 

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
منم همینکارو کردم ک میگم ولی سکه ی کامل دوتا با کلی پول و نداد ک نداد ک نداد وای مننننن 

مدرک نداری ازش

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد