2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداشم تهرانی هست و اونجا زندگی میکنن ما زیاد بهش محبت میکنیم ولی اون صمیمی نمیشه احترام میزاره ها ولی صمیمی نیست اردبیلی هستیم 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

زن داداشم تهرانی هست و اونجا زندگی میکنن ما زیاد بهش محبت میکنیم ولی اون صمیمی نمیشه احترام میزاره ه ...

درست میشه ما لریم میخوا دختر ترک بگیریم ببینم چجوری بشه 

درست میشه ما لریم میخوا دختر ترک بگیریم ببینم چجوری بشه

به رسومات خیلی اهمیت میدن خانواده ها و تا نامزد هست دختر همش همه منتظرن ببینن داماد چی طلا گرفته ولی بعد اینکه رفتن زیر یک سقف کسی کاری نداره

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

طلا توی هر مناسبت و ۷ الی ۴ تیکه وسایل بزرگ جهیزیه به عهده داماده مثل یخچال.تلویزیون.لباسشویی.ظرفشویی بستگی داره خانواده عروس کدومو بگن 

طلا کلا واسه ما ترکا خیلی مهمه از حلقه نشون و عقد و زیر لفظی و عید قربونو و عید نوروزو.... تا سرویس طلا عروسی