2777
2789
عنوان

بزرگترین دروغ یا پنهان کاری خودتون یا کسی ک میشماسین چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 101 پست
مطمئنی؟؟

ببین عزیزم با نمک شراب میشه سرکه، همونم مقدار نمک معینی داره که سرکه خراب نشه ولی حالا داداش میخواد شراب بخوره نه سرکه ، شراب رو هم تقریبا باید با معده خالی و با مزه ای چیزی بخورن پس یه درصد احتمال بده با خوردن این سرکه مسموم بشه، ولی آب اگه بریزه توی شراب به طور یقین کور می‌کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم با نمک شراب میشه سرکه، همونم مقدار نمک معینی داره که سرکه خراب نشه ولی حالا داداش میخواد ...

اصلا حالا چرا نمک ریختی توش ؟ شراب دست ساز خونگی که خود آدم درست کنه با انگور یا آلبالو ، اینا پر از ویتامین هست و کلی خاصیت داره 

ای وای استرسم بیشتر شد که 

ببین دختر خوب اون که بالاخره متوجه میشه که نمک بهش اضافه شده به نظر من اگه بطریش پلاستیکه خودت با یه سوزنی چیزی یه سوراخ ریزی بهش بزن که اگه توی انباری جایی هست خودش بریزه بره مقصر هم نباشی 

یه لحظه شک کردم احساس کردم طرف خودم بود.

اونی ک ترک شده؟

هنوزم دوسش داری؟

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

اونی ک ترک شده؟ هنوزم دوسش داری؟

۱۲سال پیش رفت،اره.

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
۱۲سال پیش رفت،اره.

چقدر مدت زیادیه،فک نمیکردم برای آقایون ممکن باشه

میشه بگید چطور باهاش کنار اومدین ؟

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

چقدر مدت زیادیه،فک نمیکردم برای آقایون ممکن باشه میشه بگید چطور باهاش کنار اومدین ؟

گذشت زمان دردش رو کم می‌کنه ولی  جاش همیشه میمونه،ادم سابق هم نشدم دیگه.

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
گذشت زمان دردش رو کم می‌کنه ولی  جاش همیشه میمونه،ادم سابق هم نشدم دیگه.

متاسفم💔

😂قضاوت نکن بهم ربط داره چون مامانمه،جلو چشم خودم نمیشه گناه شستن

اوووه پس متاسفم ، ببین اگر مادرت یک زن مجرد هست حتما نیاز روحی و .... داره سعی کن باهاش دوست بشی و میدون بدی که حرف بزنه شاید از شما خجالت میکشه ولی اگر پدرت هست که خوب بازم باید با مادرت حرف بزنی و از در دوستی وارد بشی

مثل یک 🌱جوانه به نور سلام کن، تو باید تا خدا قَد بِکِشی..🌹🌹