واقعیت اشتباه کردمو گوشیمو گرفتن امشب شرط گذاشتن اگه اول تا سوم بشم تو ترم اول گوشی میخرن من همیشه ۵ بودم یا کلاسیم ۱۲ معدلم ۱۷ بوده تا ۱۸ میگین میتونم مامانم با حالت تسمخر گفت تو اصلا میشی اول تا سوم بچها اعتماد بنفسم صفرع استرسیم چه کنم با گوشی داداشم اومد لطفا زود بگین مرسیییی التماس دعا
خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صبا زود بیدار شو و خوووب مطالعه کن نمونه سوال از نت پیدا کن و یه نگا بهشون بنداز مطمئنم که میتونی دخترررر✨️
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡