2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 14513 بازدید | 2169 پست
دست جیغ سوت هوووراااشلواری که تموم اعتماد ب نفسم رو‌ گرفت وقتی فروشنده گفت باید سایز بزرگ‌تر بپوشی د ...

به به😍😍😍😍 

چقدرررر خوشحالم برات .😘

گروه ۳ که خودمممممم بیا بغلمممممم🫠🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا الان صبر کردم اما دیگه هر چی تلاش کردم شکمم کار نکرد و رفتم رو ترازوکاهش وزن ۷۰۰ گرم و از 70 ...

دهه شصتی شدنت مبااارک بانو❤️❤️❤️

سلام‌ سلام🥰 

من تازه واردم میشه منم تو جمعتون بپذیرید 😌

سارا هستم

۴۰ سالمه

با ۱۵ کیلو اضافه وزن 

سه فرزند

قد ۱۷۲ 

وزن ۸۸

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
سلام‌ سلام🥰 من تازه واردم میشه منم تو جمعتون بپذیرید 😌سارا هستم۴۰ سالمهبا ۱۵ کیلو اضافه وزن سه فرز ...

سلام عزیزم خوش اومدی .۲صفحه اول رو مطالعه کنید

دهه شصتی شدنت مبااارک بانو❤️❤️❤️

ممنون بانو خودمم خیلی خوشحالم😍😍

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بچه ها من خیلی برای لاغری تلاش میکنم .اما خیلی خیلی سخت وزنم میاد پایین .با اینکه خوراکم زیادم نیست .

آخرین بار پارسال چکاپ داده بودم .

هفته پیش بازم چکاپ دادم در کمال ناباوری دیدم تیروییدم به شدتتتت کم کار شده جوری که رو خیلی جاهای بدنم اثر داشته و خیلی از فاکتور های آزمایشم بالا و پایین بودن .

بالاخره فهمیدم از چیه .این همه تلاش و گرسنگی اما ازین ۹۵ و ۹۶ لعنتی پایین تر نمیام .کافیه یکم بیشتر بخورم تا برم رو ۹۷ ۹۸

خوشحالم بالاخره فهمیدم مشکل کجاست .

هفته ی  بعد وقت دکتر دارم .برم پیشش بیینم چی میگه!

واقعا چکاپ سالانه نیازه برای همه مخصوصا برای ما خانوما .

جدی بگیرید دوستان!!!

سلام گلم صبحونه سنگک ارده شیره میانوعده پرتقال ناهار دل جگرگوسفند سنگکمیانوعده نارنگی خرماشام سنگک ...

سلام عزبزم

نوش جونت

با وجود کله پاچه خوب مجازتو رعایت کردیا

افرین بهت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔