2777
2789
عنوان

خیانت واسه مردا هم سخته⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 27 پست
نه ببین فرق داره اگه جنسی باشه میشه کنار اومد میگی از سر هوس بوده ولی عاطفی بهش عشق و علاقه نشون بده ...

چ قشنگ باید به خودمون امید بدیم

واییییی این چ حرفیه آخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدایا ب کجا داریم میریم این حرف جدیده!!!!

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ببین فرق داره اگه جنسی باشه میشه کنار اومد میگی از سر هوس بوده ولی عاطفی بهش عشق و علاقه نشون بده ...

نه بابا جنسی که چندش تره. یکی دیگه رو بوسیده لمس کرده 

تو بغلشم حتما ۱۰بار گفته عاشقتم

از اسمش قلبم تیر میکشه بخدا

اره خیلی سخته به نظرم 

همش فکر میکنم اونایی که بهشون خیانت میشه چه بلایی سر روح و قلبشون میاد 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اره خیلی سخته به نظرم همش فکر میکنم اونایی که بهشون خیانت میشه چه بلایی سر روح و قلبشون میاد

ب من شده

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چ قشنگ باید به خودمون امید بدیم واییییی این چ حرفیه آخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدایا ب کجا داریم میری ...

ن جدید نیست راست میگه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه بابا جنسی که چندش تره. یکی دیگه رو بوسیده لمس کرده تو بغلشم حتما ۱۰بار گفته عاشقتم

نه منظورم اینه برای رابطه رفته طرف کسی میشه خیانت جنسی 

اگه پیام عاشقانه و حرف عاشقانه باشه فکرش پیش اون باشه 

دوسش داشته باشه میشه عاطفی که ادمو میکشع

خیانت عاطفی برا زن بدتره موافقم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

از نظر من همین که همسرم به کس دیگه فکر کنه سخته، چه برسه خیانت عاطفی و جنسی

جنسی رو هم بدتررر از عاطفی میدونم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️