2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش خیلی قصه بگو. باهاش با ارامش صحبت کن. بشین جلوش و شمرده شمرده براش قصه بگو .بزار حرکت لبت رو ببینه. با صورتت شکلک در بیار. هر سر و صدایی در اورد تشویقش کن.بندازش هوا.بهش بگو چقدر خوشحالی که حرف میزنی باهاش. بهش بگو از شنیدن صحبت هاش خوشحال میشی. اصلا از حرف زدنش ایراد نگیر. هر کلمه ای که گفت بگو این که سخت بود چطور گفتی و خیلی ذوق کن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

باهاش صحبت کنید

سعی کنید همبازی که یکم از خودش بزرگتره و میتونه صحبت کنه پیدا کنید تا ارتباط بگیره

اصلاااا دستش گوشی و تبلت اینا ندید که بازی کنه چون شدیداااا توی صحبت بچه تاثیر گذاره

کلا ۲ چیز باعث شده بچه هایی که طی این سالها بدنیا اومدن یسریاشون توی حرف زدن به مشکل بخورن

اولیش بازی های تبلت و گوشیه 

دومیش دوران کرونا که گذروندیم و رفت و امد محدود شد

اگر ادامه دار شد

یعنی مثلا ۳ سالش شد دیدید نه اصلا پیشترفتی نکرده توی صحبت

میتونید مراجعه کنید یه گفتار درمان خوب

مداوم ولی باید ببرید و گفتار درمان هم خوب باشه

نتیجه میگیرید صدددد در صد

در هر دو صورتش جای نگرانی نداره💕💕💕

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پسر من تا ۲سالگی هیچی نمیگفت حتی یک‌کلمه.مامان و آب  و اینا هم نمیگفت.فقط سر و صدا در میاورد.۶ج ...

مگه اونجا چیکار میکنن؟میشه راهنمایی کنی منم تو خونه انجام بدم 

بیخیال بابا پسر داداش من دونیم بود به حرف امد قبلش فقط با اشکاره حرف می زد لقب لال خونه را گرفته بود

وای دیونه🤣من واقعاااااا حرص میخورمااا حتی گریه میکنم 

وای دیونه🤣من واقعاااااا حرص میخورمااا حتی گریه میکنم 

نبابا همین پنچ ماه پیش ما کربلا بودیم به حرف امد می گفت سلام عمه من اینقدر تعجب کرده بودم خدا می دونه

پدرم دنیا بی توچقدر خالیست 😭😭😭