2777
2789
عنوان

یک مادر همیشه نگران (بچم ۱۸ ماهشه حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3810 بازدید | 59 پست
براش خیلی قصه بگو. باهاش با ارامش صحبت کن. بشین جلوش و شمرده شمرده براش قصه بگو .بزار حرکت لبت رو بب ...

کلی فلش کارت داره همرو خودش میاره میریزه توپ و میده دستم منتظر میشینه ک من بگم توپ بعد میگم چی بود نمیکه ی ساعت نگمم نمیگه منتظر منه البته من حدیدا ی هفتس شروع کردم جدی صحبت کردنو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش صحبت کنید سعی کنید همبازی که یکم از خودش بزرگتره و میتونه صحبت کنه پیدا کنید تا ارتباط بگیره ...

اررره باباش از اول براش گوشی گذاشت منم نمیدونستم کار بدیه جدیدا از گوشی و تلوزیون گرفتمش.و یک هفتس دارم ب صورتی جدی باهاش بازی میکنم حرف میزنم خانه بازی هم جدیدا میبرم 

کلی فلش کارت داره همرو خودش میاره میریزه توپ و میده دستم منتظر میشینه ک من بگم توپ بعد میگم چی بود ن ...

فلش کارت چرا اخه؟ البته تاثیر تو حافظه اش میزاره اما باید باهاش محاوره داشته باشی. خودت صحبت کن. اونم کم کم راه میفته. پسرت کوچیکه. کتابهای مرتبط با سن بگیر.از رو عکسها تویح بده .حالت سوال و جواب.مثلا قورباغه کو .اا رفته تو اب که. بعد چند بار که تکرار بشه پسرت خودش راه میفته. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
فلش کارت چرا اخه؟ البته تاثیر تو حافظه اش میزاره اما باید باهاش محاوره داشته باشی. خودت صحبت کن. اون ...

همهههه جور بازی میکنم گربه تو خیابونم با میو بلند صدا کردم  .روتختی عوض میکنم میگم غذا میپزم میگم اما ی جا بند نمیشه ک داستان بخونم براش