2777
2789

نمیدونم بخرم یا ن

شمایی ک دارید استفاده میکنید؟ 

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه

ن بابا مال قدیمه الان استند میخرن

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یدونه گرفتم خیلی خوشگله

نزدیک دوتومن شد از این خارجیاست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ن بابا مال قدیمه الان استند میخرن

ن عزیزم منظورم از چمدان 

از اون رو میزی ها نیست 

چمدان مسافرتی 😅میگم 

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
نخر هم خزه هم کارایی نداره.به جاش لوازم آرایشی بیشتر و بهتری بخر

ن عزیزم منظورم از چمدان 

از اون رو میزی ها نیست 

چمدان مسافرتی 😅میگم 

من یدونه گرفتم خیلی خوشگلهنزدیک دوتومن شد از این خارجیاست

آخه من همیشه کوله همرامه

میگم بگیرم ست باشه باچمدونم خیلی خوبه 

بقیه وسیله های دم دستی هم میریزم داخلش 😅

ن عزیزم منظورم از چمدان از اون رو میزی ها نیست چمدان مسافرتی 😅میگم

چمدان آرایشی مسافرتی؟

مگه چقدر قراره لوازم ارایشی همراهت ببری؟😂😂

من خودم ۱۰ سال پیش خریدم زود از مد افتاد و جاگیر بود

وسایل ارایشی باید یا تو کمد باشه یا کیف یا نهایتش استند

حالا شما اگه میبینی لازمت میشه بخر

کاربری قبلیم پرید🥲

بنظرم دست و پا گیره اگر با هواپیما  سفر کنی .

من تاحال ندیدم تو فرودگاه کسی از اینا داشته باشه . فقط یبار دیدم که اونم فکر کنم بلاگر بود و خیلی تیپ زده بود داشت میرفت کیش😅

اگرم با ماشین سفر میکنی بنظرم قشنگه 

چمدان آرایشی مسافرتی؟مگه چقدر قراره لوازم ارایشی همراهت ببری؟😂😂من خودم ۱۰ سال پیش خریدم زود از مد ...

بجای استفاده از کوله میگم اینو بگیرم 

هم لوازم ارایشیام بریزم داخلش 

یا اگر خاستم ی مسافر 1روزه برم ازش به عنوان چمدون استفاده کنم 

نمیدونم مرددم 

با چمدونم ستش بگیرم بنظرت 

حدود 700و800 میشه 

بنظرم دست و پا گیره اگر با هواپیما سفر کنی . من تاحال ندیدم تو فرودگاه کسی از اینا داشته باشه . فقط ...

من بیشتر با قطار 

ولی پس همون کوله بهتره😅

بجای استفاده از کوله میگم اینو بگیرم هم لوازم ارایشیام بریزم داخلش یا اگر خاستم ی مسافر 1روزه برم از ...

چمدون ست بگیر بهتره من چمدون ست گرفتم کوچیک و بزرگ خیلی به کارم میاد خدایی مسافرت ۲ روزه کوچیکه رو میبرم مسافرت ۱۰ روزه بزرگه رو

هرجور خودت راحت تری تصمیم با خودته

کاربری قبلیم پرید🥲

آخه من همیشه کوله همرامهمیگم بگیرم ست باشه باچمدونم خیلی خوبه بقیه وسیله های دم دستی هم میریزم داخلش ...

من یدونه کیف آرایشی هم گرفتم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ن عزیزم منظورم از چمدان از اون رو میزی ها نیست چمدان مسافرتی 😅میگم

چمدون مسافرتی خانواده شوهرم برام گرفتم ما هم واسه شوهر گرفتیم

چمدون ست بگیر بهتره من چمدون ست گرفتم کوچیک و بزرگ خیلی به کارم میاد خدایی مسافرت ۲ روزه کوچیکه رو م ...

مرسی عزیزم