2777
2789
عنوان

یک مادر همیشه نگران (بچم ۱۸ ماهشه حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3806 بازدید | 59 پست
باشه عزیزم اما واقعا کم اوردم 😭

استرست نابجاست. فقط حساسیت خودت هست.به بچه ات هم سخت میگیری

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرست نابجاست. فقط حساسیت خودت هست.به بچه ات هم سخت میگیری

اره امشب شوهرم گفت هیچکس ب ما نکفت توووووپ ‌‌‌‌‌‌بشین عادی حرف بزن اذیتش نکش نمیدونم دوس ندارم عقب باشه از همسن و سالاش

چ کنیم براشون بنظرت🤦🤦🤦

اطرافیان میگن شاید به پسرعموش رفته اون تا۴ سالگی حرف نزدخواهرخودمم دیر زبون باز کرد.. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

زبان پسرم اشاره ایه همش چندتا چیز و میگم تا متوجه بشم چی میخواد واسه همین خیلی حرف میزنم درواقع صبح چشم بازمیکنم تا اخر شب فقط حرف میزنم یعنی من هرکار میخوام بکنم توضیح میدم این چیه واسه چیه چیکارمیکنم. یا تو چیکارمیکنی چی میخوای همش ازش حرف میکشم . همش خانواده خودمو یا دوتا ازبچه های خواهرشوهرمومیگم بیان بازی کنن  یا بیرون میبرم نمیذارم زیاد تنهاباشه 

اطرافیان میگن شاید به پسرعموش رفته اون تا۴ سالگی حرف نزدخواهرخودمم دیر زبون باز کرد.. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ & ...

درسته عزیزم.من اینجا تنهام.پسر منم هرچی بگم بیار و متوجه میشه فقط بیان نمیتونه بکنه

مگه اونجا چیکار میکنن؟میشه راهنمایی کنی منم تو خونه انجام بدم 

فقط و فقط بازی.من بیرون بودم ولی میشنیدم بازی میکرد حین بازز صدا درمیاورد.مثلا وقتی با پسرم ماشین بازی میکردن حتما حتما صدای ماشین مثل بیب بیب درمیاوردن.انقدر تکرار میکردن پشت سرهم که پسرمم میگفت.یا مثلا به خودم میگفتن وگه تو خونه مثلا آب خواست باید بگه.بهش نده تا یچیزی بگه.منم میگفتم بگو بده تا بدم.اول مقاومت میکرد ولی بعد مثلا میگفت ب.همین کافی بود.همین که یاد بگیره برای خواسته هاش باید حرف بزنه.گاهی هم همونجا توی مرکز براش کلیپ میذاشتن

درسته عزیزم.من اینجا تنهام.پسر منم هرچی بگم بیار و متوجه میشه فقط بیان نمیتونه بکنه

خب اون درست میشه به خواست خدا .. مشکل شنوایی و فهم و درک نداره پسر منم همینه ..با همسایه ای کسی همکارای شوهرت اگه موجه هستن رفت و امد کنید نذارید زیاد تنها باشه ن اینم که به شلوغی عادت کنه ی روز تنها موند کلافتون کنه تعادل باشه 

خب اون درست میشه به خواست خدا .. مشکل شنوایی و فهم و درک نداره پسر منم همینه ..با همسایه ای کسی همکا ...

دارم ی روز درمیون بیرون میبرمش بخدا.خانه بازی پارک و ...

چ کنیم براشون بنظرت🤦🤦🤦

اگر مهد یا کلاسایی که بعضی مهدکودکا میذارن هم ببریش خوب میشه. روزی چند ساعت ببرش مهد

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
دارم ی روز درمیون بیرون میبرمش بخدا.خانه بازی پارک و ...

دیگه تعادل داشته باشید عادت نکنه الان تو سرما و الودگی مریض نشه زیادبیرون نره بهتره همون همسایه دوستی پیداکنید بیان و برن خونتون

اره امشب شوهرم گفت هیچکس ب ما نکفت توووووپ ‌‌‌‌‌‌بشین عادی حرف بزن اذیتش نکش نمیدونم دوس ندارم عقب ب ...

سلام فضای مجازی اگه میبینه قطع کنید کامل.تی وی گوشی اهنگ اصلا نزارید براش.ویس های ولاموسوی هم اگه دوست داشتید گوش کنید خیلی خوبن. خواستم تجربمو بگم

السلام علیک یا صاحب الزمان برای سلامتی امام زمان و تعجیل درفرج صلوات.بیایید برای نزدیک شدن ظهور ترک گناه کنیم. .اللهم عجل لولیک الفرج . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم