2777
2789
عنوان

یک مادر همیشه نگران (بچم ۱۸ ماهشه حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3808 بازدید | 59 پست
اررره باباش از اول براش گوشی گذاشت منم نمیدونستم کار بدیه جدیدا از گوشی و تلوزیون گرفتمش.و یک هفتس د ...

افرین

اصلاااااا گوشی و تبلت بهش ندید

تمام بازی های داخل گوشی فقط یه قسمت ذهن بچه یعنی بینایی و... رو فعال میکنه

دیگ از بخش صحبت کردن میکشه بیرون بچه رو

اینو خیلییی سال پیش یه گفتار درمان به ما گفت

چون خواهرمو بردیم پیشش

تازه اونزمان خیلی چیز غریبی بود بچه رو ببری گفتار درمان

سریع حدس زد که تبلت داره و باهاش بازی میکنه همش

با بدبختی هم گرفت مادرم ازش

همشششش جیغ میکشید و داد میزد و گریه میکرد

سه سالش شده بود صحبت نمیکرد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نه بابا خودش بحرف میفته،دختر خودمن تا۲سالگی حرف نمیزد همه میگفتن تخم کفتریده،بعدش چنان افتاده حرف زد ...

ماشالا بهش.تخم کفتر دادی ؟من یکی بهم گفت ۳ تا تخم کفتر دارم بهش بده نمیدونم چ کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بابا.ماما.بابا.اب.حموم.ب بالا میگه با.به بستنی میگه ب.ب پنکه میگه پن .ادا درمیاره و ...

خب خوبه دیگه ولی سعی کن باهاش حرف بزنی مثلا لیوان دست هست بهش بگو این چی لیوان چی بود لیوان یا هرچیزی را براش تکرار وتمرین کن باهاش شعر بخون قصه بگو خلاصه خیلی باهاش حرف بزن وسعی کن توی حرف زدن باهات همراه بشه اینطوری بقیه کلمات هم یاد می گیره

پدرم دنیا بی توچقدر خالیست 😭😭😭
افرین اصلاااااا گوشی و تبلت بهش ندید تمام بازی های داخل گوشی فقط یه قسمت ذهن بچه یعنی بینایی و... ...

دقیقا پسر منم همینه.البته همسر من باهام همکاری نمیکنه اصلا....تنهایی دارم تلاشمو میکنم براش.

همهههه جور بازی میکنم گربه تو خیابونم با میو بلند صدا کردم  .روتختی عوض میکنم میگم غذا میپزم می ...

کتابهای کوتاه هست. در حد ۲ ۳ صفحه. شبها قبل خواب بخون. وسط بازی بغلش کن و جلو صورتت بگیر براش شعر بخون. یواش و شمرده. بعد پسرت کلی حرف میزنه.با دیگران مقایسه اش نکن اصلا

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
خب خوبه دیگه ولی سعی کن باهاش حرف بزنی مثلا لیوان دست هست بهش بگو این چی لیوان چی بود لیوان یا هرچیز ...

باشهععع عزیزم بخدا تا خود ساعت ۲ من داشتم میگفتم گررررررربه .الوووووو🤣🤣

کتابهای کوتاه هست. در حد ۲ ۳ صفحه. شبها قبل خواب بخون. وسط بازی بغلش کن و جلو صورتت بگیر براش شعر بخ ...

خیلی دارم مقایسع میکنم وقتی میبینم همسناش جمله میگن.

باشهععع عزیزم بخدا تا خود ساعت ۲ من داشتم میگفتم گررررررربه .الوووووو🤣🤣

بعد هم بعضی حروف تلفطش برای بچه ها سخته.مثل گ مثل خ. خاله رو نمیتونن راحت بگن. گربه نمیگن .پیشی براشون راحت تره. و لازم نیست کلمه ای که تو میگی رو تکرار کنه اگر ۲۰ تا کلمه تو محاوره استفاده کنی اون یکیرو تصادفی میگه ولی وقتی تمرکز رو یه کلمه خاص داری فقط خسته اش میکنی

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
چقدر بعد از گوشی گرفتنش حرف زد؟؟؟

خواهر من یه مقدار مشکل هم داشت که شدید شده بود

اون خیلییی تاثیر گذاشت در کنار گوشی

ما مجبور شدیم گفتار درمان ببریمش حتی کار درمانی هم بردیم

اولاش نتیجه نمیدیدیم ولی میبردیم ممتد

یهوووو نتیجه ظاهر شد

بچه ایی که بزور دو کلمه هم نمیتونست بگه

شروع کرد لفظ قلم صحبت کردن 😂😂😂

عملا نتیجه رو دیدیم فهمیدیم گفتار درمانی بی تاثیر نبوده

حالا که خودش بزرگتر شده و یه چیزایی یادشه

از تمرینا گاهی وقتا میگه که خانومه چیکار میکرده و اینم یاد میگرفته بعدش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥