2777
2789
عنوان

ی آقایی دست فروش یک گونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 112 پست
وقتی از دستفروش میخری همینه لااقل بگو دست و بالت تنگ نیست بیشتر حرص نخوریم

عزیزم اون پول چند وقت بود میخواستم گردو بخرم دخترم همش میگفت فسنجون درس کن  حداقل یک کیلو سالم که میتونستم بخرم. من به حرف کسی کاری ندارم من حلال نمیکنم انشالله پول منو خرج مریضی زن بچه هاش کنه اونایی میگن نفرین نکن شکمشون پر هست از گرونی فقط نوشتنش بلد هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این اوضاع اقتصادی واقعاً همه فشار روشون هست ولی بازم ارزش نداره بخوای نفرین عزیزش کنی اینا بویی ا ...

عزیزم چرا ارزش نداره میدونی اون لحظه چقدر حرص خوردم وقتی با ذوق خریدم برای بچه ام میخواستم فسنجون درس کنم  دیدم همش خراب چقدر عصبی شدم من نمیگذرم  ازش انشالله خدا هم نگذره سرطان گلوی بچه اش بگیره. ۶۰۰تومن برای من خیلی یک ساله میخواستم گردو بخرم  نه این که پول نباشه ولی نمیرسونیم انقدر خرج زندگی بالاس شوهرم انقدر کار کرده داغون شده

نفرین دردی دوا نمیکنه بسپارید به خدا ایشون میگه بزنه تو جون زنو بچش همش بخاطر ۶۰۰هزار؟؟یا بخاطر پنج ...

بله بخاطر اون ۶۰۰تومن مالم هست برای شما درسته ۶۰۰تومن چیزی نیست ولی برای من پوله

شوهرم چند روز پیش برام ۳کیلو مغز آوردهمرو خرد کردم برای فسنجون هیچوقت تابحال گردو با پوست نخریدیماصل ...

شما بگو ی دونه سالم خدا سرشاهده نداشت.  فقط میگم خدا جوری به غم عزیزاش غرقش کنه که یادش بیوفته چطوری من و اون خانم های دیگه رو فریب داد

تو این اوضاع اقتصادی واقعاً همه فشار روشون هست ولی بازم ارزش نداره بخوای نفرین عزیزش کنی اینا بویی ا ...

عزیزم ارزش داره دلم خنک میشه پول منو خرج دوای بچه هاش کنه باز کم بیاره. ۶۰۰ تومن براش زحمت کشیده شده از آسمون که نیوفتاده بود

شما کاملا حق داری ناراحت بشی ولی حق نداری نفرین زنو بچش کنی اون بچه مریضی ناعلاج بگیره و سودی واسه ش ...

حق دارم بگم الهی همه دزد ها حروم خورها از کسایی که پولهاشون میدوزدن  فقط خرج مریضی بچه هاشون کنن حق دارم چون برای پولم زحمت کشیدم  بدهکارشون که نبودم. ۶۰۰تومن اون شد دوباره باید صبر کنم ۶۰۰تومن جمع شه برم باز گردو بخرم

بچه هاشو نفرین نکن گلم اونا که تقصیری ندارن مشکل ازپدرشون بوده .حالا خودتو ناراحت نکن دفعه دیگه حتما ...

حواسم جمع میکنم ولی بچه هاش نفرین میکنم چون دلم خنک میشه اون پول برای بچه های خودم گذاشته بودم کنار خیلی وقت بود فسنجون میخواستن تو این گرونی نمیرسونیم بخدا سخته نمیدونم شاید برای شما ۶۰۰ پول خورد ولی من نه چون هزار تومنم باشه قدرش میدونم چون با زحمت ب دستم میاد

منم دلم سوخت ب قرآن گفتم چرا برم از مغازه دار بخرم گناه داره بزار بخرم تموم شه بره خونش ولی الهی آه ...

مطمن باش خدا خودش جواب کارش میده.  میدونم اعصابت خورده.  ولی ب بچهاش نفرین نکن. شاید اصلا اون بچها خبر ندارن   . خاک بر سر اقاه خودش. بلاخره دستش یجای رو میشه. بدجور 

یه بار همین بلا سر من دراومد،،خیلی بده درکت میکنم

خییییلی حس بد بخدا سردرد داشتم میمردم دیشب شوهرم بنده خدا گفت چرا حالت بده نمیخواستم بگم اخرش گفتم جریان گفت فدای سرتون گفتم اخه نمیشه که رسما ازم دزدی کرد

خییییلی حس بد بخدا سردرد داشتم میمردم دیشب شوهرم بنده خدا گفت چرا حالت بده نمیخواستم بگم اخرش گفتم ج ...

آره اینکه آدم بفهمه سرش کلاه گذاشتن خیلی بده،،به همی زودیا هم دلت خنک نمیشه،،،، ولی فدای سرتون دیگه سعی کن غصشو نخوری