2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم گرفته شر شر اشکم میاد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 58 پست
بچه هم داری عزیزم 

آره یه دختر

دیگه لز اون نگم که جیگرم سوخته 

من که میبینمش انگار اوتیسم داره همه نشانه هاش بیشترشو داره

یه بار دکتر بردم گفت نیست

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب شانسه

تف به این شانس تف

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
داغون  شانس من این فقط تو خانوادشون مغزش خرابه

خونه پدرتون چرا جواینطوریه

شماخاهرام پاشید بزنید برقصید شوهراشون بدن عصری خودتون جم می‌شدید میرقصیدین شوهرا رو دایورت میکردین خخخ

وای الهی که نباشه مگه چه جوریه پیشو بگیر مداواش کن 

بخدا هرچی داشتم خرجش کردم داعونم

یکی بهش دست بزنه عین دیوانه ها خودشو جم میکنه

تو چشم کسی نگاه نمیکنه با کسی حرف نمیزنه بجز خودمون

داد میزنه خیلی علاین داره

ولی سنجش قبولش کردن گفتن باید بره مدرسه عادی

ولی من که دیدمش ذره ای عادی نیست

عزیزم از کجا میدونی برادر شوهرتم خیانت نمیکنن؟ من مرد میشناسم اخلاقش تند بود عصبی بود اما جلو دیگرون ...

از یکیشون ک مطمئنم یکی دیگه رو نمیدونم.

میدونی چیه؟ جاریام خیلی روی شوهرشون تسلط دارن مثلا یکیشون موقع مجردی دختر باز حرفه ای بود ولی الان با یک وضع افتصاحی میگرده لباسا چروک، گشاد، ولی شوهر من اینقدر تیپ میزنه میره بیرون، همش میگم حتما از بی عرضگی من بوده ک شوهرم اینجوری شده😭

خونه پدرتون چرا جواینطوریه شماخاهرام پاشید بزنید برقصید شوهراشون بدن عصری خودتون جم می‌شدید میرقصید ...

تا دل آدم خوش نباشه نمیشه

کردبم این کارو وسط رقص گریه ام گرفته بزور خودمو کنترل کردم😭

از یکیشون ک مطمئنم یکی دیگه رو نمیدونم. میدونی چیه؟ جاریام خیلی روی شوهرشون تسلط دارن مثلا یکیشون م ...

عزیزم باید از اول زندگی بهش سخت میگرفتی که عادت کنه الان دیگه عادت کرده به این روش زندگی دیگه اگه الان بخوای چیزی بگی میگه داری گیر میدی! ولی میتونی ی کاری کنی ، یکم بهش نزدیک شو هی خودتو لوس کن بگو نمی‌دونم چرا جدیدا حسن بهت اینقدر زیاد شده و عاشق تر شدم، هی پیشنهاد رابطه به و لوندی کن اینجوری از اون حالت قبل در میای و تنوع میشه واسش مثل کسی که با ی زن جدید وارد رابطه شده! و بیشتر از قبل بهت علاقه مند میشه. بعد کم کم با زبون خوب یا لحن بچگونه و لوس بهش بگو عشقم تو فقط واسه منی دوست دارم فقط واسه خودم تیپ بزنی ، مثلا ی روز لوس شو بگو باهات قهرم چرا این پیرن خوشگله رو پوشیدی اون یکی رو بپوش این فقط واسه منم(حالا اون لباسی هم که میگی بپوشه بد نباشه و شوهرت دوسش داشته باشه فقط واسه این بگو که عادت کنه به نظرت اهمیت بده) بعد که ی مدت گذشت و عادت کرد به این رفتارت کم کم لباسای گل و گشاد قاطیش کن و تیپای سمی واسش درست کن  و البته همچنان لوندیتو داشته باش که بهترین یوقت اگه ناراحتت کنه از دستت بده . این روش یکی از دوستان بود امیدوارم واسه شما هم جواب بده

تاپیکهاتون رو خوندم شما هم ک مثل من خیانت دیدین😔 خیلی زندگیامون شبیه همه😔

آره عزیزم منم خیلی عذاب کشیدم، جونم بود، زندگیم بود، میدونست چقد دوسش دارم، میدونست و بهم خیانت کرد! هیچی واسش کم نمیذاشتم، فک کن... می‌رفت سر کار من لب به غذا نمیزدم تا بیاد ! بدون اون غذا از گلوم پایین نمیرفت . هیچوقت بهش نه نمیگفتم... باردار که شدم  ی روز خیلی اتفاقی در اوج اعتمادی که بهش داشتم متوجه خیانتش شدم! بعد از اون دیگه هیچوقت نتونستم از ته دل بخندم و شاد باشم!

آره عزیزم منم خیلی عذاب کشیدم، جونم بود، زندگیم بود، میدونست چقد دوسش دارم، میدونست و بهم خیانت کرد! ...

دقیقا مثل من با این تفاوت ک شوهر من هیچوقت خیانتاش رو ب گردن نمیگیره و منو متهم میکنه ک تو فکرت خرابه و مریضی.

عزیزم اگ دوست داری درخواستمو قبول کن خصوصی با هم درددل کنیم

دقیقا مثل من با این تفاوت ک شوهر من هیچوقت خیانتاش رو ب گردن نمیگیره و منو متهم میکنه ک تو فکرت خراب ...

شوهر منم گردن نمی‌گرفت و بهم می‌گفت تو شکاکی! هر چند چندین بار کاملا واضح لو رفت و مچشو گرفتم اما بازم می‌گفت اینا خیانت نیست ، تو رختخواب که نبودم!

قبول کردم عزیزم