2777
2789
عنوان

شغل طرف مقابل خیلی مهم براتون

79 بازدید | 10 پست

سلام

برا من مهمه ولی هر شغلی باشه ببینم طرف تلاش میکنه زیر ۲۵ تومن نباشه برام‌حل میشه.

اخه میبینم خیلیامون بعضی شعلا رو در حد خودمون نمیدونیم😂مثلا طرف گفته بود بار میبرم دختره رد داده بود همون بار درامدش چندین برابر کارمند و پرستار و معلم و...

تو مجازی چسی میایم  اخر یه کم درامد نصیبمون میشه😂🙂‍↔️

مهمه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم پول مهمه هم کلاس کاری

بیشتر میزان درآمد مهم اما خب یه سری مشاغل هم نمیشه با هر شغلی ازدواج کرد شاید یه قاضی بیاد با یه خانم خونه دار ازدواج کنه اما کم پیش میاد یه خانم وکیل همسرش راننده تاکسی باشه با احترام به تمامی مشاغل نمیگم شغل راننده تاکسی بد هست منظورم اینه که هرکسی با هم تراز خودش باشه بهتره زندگی همینجوریشم کلی داستان داره 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

حالا اینم بگما

یه عده از از ما خودمون چیزی نیسیم ولی توقع بالا داریم نطرتون در مورد این چیه؟

مثلا طرف یه لیسانس داره بدون کار

توقع شعل های رویای داره

دیگه الان لیسانس و لات لوتا هم میگیرن