2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم گرفته شر شر اشکم میاد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 58 پست
داغون  شانس من این فقط تو خانوادشون مغزش خرابه

عزیزم به این چیزها فکر نکن و از ظاهره زندگیه دیگران قضاوت نکن .. صدرصد مشکلاتی دا ن و بروز نمیدن . اصلا چرا باید از خوشیه دیگران ناراحت بشی؟؟با داشته هات خوش باش و سعی کن به چیزهایی که داری قانع باشی. خدا میرسونه 

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ گفتیا، بردارشوهرام اینقدر ب زنشون احترام میذارن و میخوانشون اونوقت شوهر من خیانت میکنه بهم😔

من احساس میکنم بخاطر خانوادمو

جرات پیدا کرده

جاریام خانواده های خوب دارن شوهراشون حساب میبرن

این اینا رو دیده روش زیاد شده

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

خوب کسی که هی میگه چشم نخورم چشم نخورم خودش یجور بیماره حسرت خوردن نداره از یه ور خوشبختیشو جار میزنه ازیه ور میگه چشم نخورم 😒تنها چیزی که ارزش حسرت خوردن داره شعور ادمای با فهم و کمالاته 

واقعا یعنی مشکل اعصاب دارن؟ 

در برخورد با من آره

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
هر کی ب مشکلات دیگران بخنده سرش میاد. شایدم منظوری ندارن

بدذاتی هستن دومی ندارن

والا خواهر چی بگم انشاالله آرامش بیاد زندگیت همه یک مشکلی دارن 

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله
آخ گفتیا، بردارشوهرام اینقدر ب زنشون احترام میذارن و میخوانشون اونوقت شوهر من خیانت میکنه بهم😔

عزیزم از کجا میدونی برادر شوهرتم خیانت نمیکنن؟ من مرد میشناسم اخلاقش تند بود عصبی بود اما جلو دیگرون خیلی به زنش احترام میذاشت در عین حال خیانتم میکرد!!!