2777
2789
عنوان

چطور خودمو بزنم به اون راه رفتارای شوهرمو نبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 50 پست
اون موقع یکسالش بود.نه بابا مرد خاین باید مقطوع النسل بشه که کلا ژنتیکش از دنیا محو بشه.اگر قبل از ...

یعنی همین ی دونه بچه رو داری کلا؟ سخت نبود؟ من تقریبا توجهمو از شوهرم گرفتم و گذاشتم روی دخترم. ددس دادم زندگیمو تکلیفشو روشن کنم. اگ قراره بمونم تا چندسال دیگ ی بچه بیارم. اگرم قراره بهم بخوره لااقل دخترمو ببرم با خودم

آخه رفتار قبل و بعدش فرقی نکرده. از اولم این نبود ک ما دعوا داشته باشیم.

ماهم دعوا نداشتیم منو همسرم عاشقانه بهم رسیدیم ۳سال دوستی ۴سال عقد تازه ۱سال بود خونه خودم بودم هیییچ مشکلی نداشتیم بعد از قضیه هرروزم شد شک وتردید چون اصلا یه صدم درصد فکرشو نمیکردم شوهرمن سمت همچین کاری بره منم مثل شما حق طلاق گرفتم چیزی به نام خودم زدم حتی حساباش یمدت دست من بود بنظرم طرف اگه واقعا پشیمون نباش و دوست نداشته باش نمیاد حق طلاق و اموال بده بهت ولی از اونموقع زرنگتر شدم برا پس انداز کردن بنظرم شماهم یه پس انداز مخفی داشته باش واینم بدون خیلی بخای پیگیر باشی که به کی زنگ زد کی پیام داد طرف بیشتر هوا برش میداره حس میکنم اینجوری انگار داریم خودمونو محتاج و کوچیک نشون میدیم حتی خاستی چکش کنی خودش اصلا نفهمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت یکبار خطایی کرده ببخش و رها کن

میدونی چند وقت پیش داشتم فکر میکردم میدونی چرا اینقد اول عقد ادما ذوق دارن چون ب خودشون میرسن

زنای بیرون خیلی ب تیپ و شکل هاشون میرسن ولی زنی ک همسر و مادر میشه از خودش غافل میشه شاید این موثره

یعنی همین ی دونه بچه رو داری کلا؟ سخت نبود؟ من تقریبا توجهمو از شوهرم گرفتم و گذاشتم روی دخترم. ددس ...

من از اول هم قصدم یه دونه بچه بود.شرایط ایران واسه دو تا بچه مساعد نیست.اما اگر هم مساعد بود اصلا و به هیچ وجه بچه دوم رو نمی اوردم.به خودش هم گفتم که چون خاینی و بهت اعتماد ندارم دیگه بچه نمی خوام ازت

ماهم دعوا نداشتیم منو همسرم عاشقانه بهم رسیدیم ۳سال دوستی ۴سال عقد تازه ۱سال بود خونه خودم بودم هییی ...

نمیدونم موندم بین دوتا پیشنهاد

۱) برا یک‌ماه شنود و جی پی اس حتی براش بزارم

ک دیگ ته همه چیو دربیارم اگر چیزی بود جداشم 

ک باز میترسم دخترمو نده

۲) اینکه کلا خودمو بزنم ب بیخیالی اونم خسته بشه خودش برگرده درست زندگی کنه. یا نهایت من و دخترم برا خودمون زندگی کنیم اونم برا خودش

شوهرت یکبار خطایی کرده ببخش و رها کنمیدونی چند وقت پیش داشتم فکر میکردم میدونی چرا اینقد اول عقد ادم ...

عزیز این چ حرفیه. خب گذر زمانه. شاید ما ی روزی اصن بیمار شدیم ی سال رو جا افتادیم‌مگ همسرمدن آلت سرگردونه ک همه جا بچرخه‌.

اصن‌مگ همه چی ظاهره

هرچند من فرقی نکردم اتفاقا من زمان عقدم خیلی ب خودم نمیرسیدم بلد نبودم الان خیلی بیشتر بلدم

من از اول هم قصدم یه دونه بچه بود.شرایط ایران واسه دو تا بچه مساعد نیست.اما اگر هم مساعد بود اصلا و ...

آفرین بهت چقد قوی

ولی من خداشاهده قصدم از بچه دیگ این نیس ک مثلا مث پیرزنا بگم شوهرم موندنی بشه و فلان

قصدم اینه دخترم تنها نباشه. خودم دوس دارم ی پسر داشته باشم. دخترم برادر. و کلا از اول دوتا بچه دوس داشتم

فقط با محبت میتونی پابند زندگی کنی شوهرتو. با داد و بیداد راه به جایی نمی بری و بدتر هم میشه وضعیت. ...

باورکنید قبل از این اتفاقات ما زندگی بسیار صمیمی و عاشقانه ای داشتیم. من حس میکنم تو ذات آدماس

ببین اگه مجبوری وایسی یه چیزی باید بهت قدرت بده 

اینکه توهم میتونی همین بلاهارو سر اون بیاری و اونوقت اون چه حالی میشه ؟ 

بدون اینکه واقعا این کار رو کنی چون حرومه بذار فقط اون حروم کنه 

یه حرکتی بزن و رفتار مشکوک داشته باش بذار بیفته دنبالت ببینه تو چه کار میکنی بذار اونم دیوونه میشه 

ببین اگه مجبوری وایسی یه چیزی باید بهت قدرت بده اینکه توهم میتونی همین بلاهارو سر اون بیاری و اونوقت ...

مجبور ک نیستم وایسم. میتونم خودم کارکنم. الانم بخاطر دخترم نرفتم. ولی خب اگ‌جداهم بشم اونوقت دیگ‌کلا نمیتونم بخاطر دخترم کارکنم. ولی میترسم با این رفتار بددل و شکاک هم بشه. بدی هاش دو چندان بشه

چون همیشه تو موقعیت برتری بوده یه مدت سر خودت رو گرم نگه دار 

پیامات پاک کن 

بذار بیفته تو‌شک 

بذار دیوونه شه 

اونوقت حال خودتم خوب میشه 

اما تاکیید می کنم خودت کار حروم نکن فقط فیلمشو دربیار

مجبور ک نیستم وایسم. میتونم خودم کارکنم. الانم بخاطر دخترم نرفتم. ولی خب اگ‌جداهم بشم اونوقت دیگ‌کلا ...

نمیشه 

اگر شکاکم شد درک بذار شک تو وجود اونم بیفته 

تو با لبخند بگو نه عزیزم حساس شدی 

بذار دیوونه بشه نترس

عزیزم بعداز اون چت بازم چیزی دیدی که انقد دنبال مچ گرفتنی؟

ی سری اتفاقات پشت هم افتاد. من چتی ندیدم ولی با پرینت فهمیدم ک چتی بوده یعنی پیامی نخوندم ک ببینم چطور بوده این ارتباط. ی مدت بخاطر خودم واقعا ب خودم زمان دادم. الان دیگ‌میخام تصمیم درستی بگیرم