2777
2789

خانما همسرم قبلا بهم خیانت کرده. البته فعلا در حد مکالمه بوده. منتها من هی ریز میشدم و خودم داغون شدم. فعلا حق طلاق دارم. ی خونه ب نامم زده و دخترم هست ک ۲ سالشه. 

تو خونه زندگیمون خوبه. بخش زیادی از وقتشو سرکاره. برا دخترم پدر خوبیه. سوای از بحث خیانتش با منم مشکلی نداره. قبلا خیلی بحث و تنش داشتیم

ولی دیگ سعی میکنم حتی اگر چیزی حس میکنم ک انگار داده خیانت میکنه خودمو بزنم ب اون راه. چون خیلی هم میترسم هم واقعا کشش ندارم. هم دخترمو مطمئنم بهم نمیده. ترجیح میدم جو خونه آروم باشه فعلا. 

بنظرتون این مسیر درستیه؟ یا برم درست پیگیر باشم ببینم کارشو تکرار میکنه؟؟ 

خانوادش خوبن مشکلی نداریم خیلی دخترمو میپرستن. بددل نیس خسیس نیس درآمدش خوبه ب خانوادم خیلی احترام‌میزاره خیلی هوای پدرومادرمو داره

خیلی گیجم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همینجوری مثل گاگولا بشین تا بره زن صیغه کنه 

اونوقت بیا بگو مرد خوبیه خسیس نیست و فلان بهمان 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

درکت میکنم چون خودمم توهمین شرایط بودم گاهی ادم حتی با صدای پیامک گوشیشم دلش یجوری میشه ولی من خودم اوایل میرفتم نگاه میکردم هم پیاماشو هم تماساش حتی یمدت تلگرامشم داشتم اونم هیچی نمیگفت اعتراضی نداشت ولی ازیجایی به بعد خودم خسته شدم دیدم اینجوری با شک و دلهره نمیشه زندگی کرد

نه همینجوری مثل گاگولا بشین تا بره زن صیغه کنه اونوقت بیا بگو مرد خوبیه خسیس نیست و فلان بهمان

چیکارکنم هرروز تو خونه دادوبیداد کنم تا بچمم داغون بشه؟؟ فعلا صبرکردم ببینم خودش چ راهیو انتخاب میکنه

بخدا خودمم هیچوقت نفهمیدم چرا واقعا. شاید اونقدر ک بابد منو دوس نداره. شاید تنوع طلبه. نمیدونم

ن عزیزم بخودت نگیر مردا از ضعف خیانت میکنن و اینکه میگی تلفنی بوده یعنی میترسه باتو حرف بزنه

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️