2777
2789
عنوان

امشب خیلی دلم گرفته شر شر اشکم میاد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 58 پست

کار پشتیبانی سایت کسایی ک واقعا نیاز کار دارن پیام بدن فقط و فقط ۵ نفر میتونن ثبتنام کنن

*حقوق و مزایا*

شرکت در ازای این فعالیت به شما عزیزان ماهانه مبلغ پنج میلیون حقوق ثابت میدهد

به همراه بیمه تامین اجتماعی

بیمه عمر

فیش حقوقی

وام پنجاه میلیون

برای سوالات خود و ثبتنام به روبیکا پیام دهید

ایدی ما @ssrra68

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم خانواده شوهرم خیلییی خوشن همش بیرون مسافرت اینور اونور امسال ۶ دفعه رفتن مسافرت 

پدرمادر منم ۳ ساله پاشون از شهرمون ببرون نذاشتن

اونا هی رستوران خرید طلا خونه ماشین 

ماهم هیچی..وضع ما متوسطه ولی اونا خیلی پولدارن منم حسودی میکنم گاهی اوقات ولی شوهرم آدم درستیه خداروشکر اذیتم نمیکنه زیاد

بخدا هرچی داشتم خرجش کردم داعونم یکی بهش دست بزنه عین دیوانه ها خودشو جم میکنه تو چشم کسی نگاه نمی ...

عزیزم حتما یه متخصص خوب ببر ایشالا که هیچیش نیست خیالت راحت بشه، میدونم مشکلاتت زیاده ولی الان الویتت دخترته گلم اول پی اونو بگیر عزیزم

عزیزم هرکسی ی مشکلی داره مطمان بروز نمیده توام وقتی میری اونجا حفظ ظاهر کن منم خونه مامانم هممون مشکل داریم ولی بروز نمیدیم پیش خودمون چون معتقدیم بقیه روناراحت نمی‌کنیم بقیه یا از حرفا ما یا ناراحت میشن یا خوشحال پس ت دل خودمون کنار بقیه حفظ ظاهر

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍