مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی / مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
عیسی به دینش ..موسی به دینش..و همه در هر دینی پیروانه خداییم …مگر اینکه کوته فکران خدای خود را از ما جدا بدانند..به قول شاعر من اگر کافرو بی دینم به تو چه ؟؟؟؟فقط خداوند قابل ستایش و قابل پرستش است !و لاغیر ….انسانیت خود یک دین است که پیروانه چندانی ندارد…در هر رنگ پوست هر دین هر قشر برای هم احترام قائل باشیم …به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….اگر دین این است من کافرم …گاه عبادت خداوند یعنی …گرفتن دسته پیری .شاد کردن دله غمگینی.تکه نانی به گرسنه ای…نبردن عابروی مؤمنی ….توی کشور اسلامی هستیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم ….حالا تو بگو چقدر انسانی؟؟؟