2777
2789
عنوان

برام خواستگار اومده خانوادم راضی ان😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 67 پست
مامان بابام میگن برو باش ازدواج کن نهایتش میمیرن همچی میمونخ واسه تو😂😂

عمر دست خداست سنی ندارن که بخوای رو مردنشون حساب کنی.. در ضمن زندگیتو به امید مردن دیگران شروع نکن  شگون نداره

خدایا💚دستمو ول نکن که زمین میخورم💖تو خودت خوب میدونی که آرامشی...

ببخشیدا شدیداااااا متاسفم برا ننه بابات 

حاضرن دخترشون کلفت باشه چندینننن سال بعددددش اونا بمیرن پول بیاد دستشون 

تیکر لاغری وزن اولیه ۷۲_وزن هدف ۶۶رژیم کتوژنیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواج فک کن هیچوقت شرایط فعلی عوض نمیشه 

بعدشم یه مورد دیدم به امید مردن پدر مادره و رسیدن ثروت ازدواج کرد خودش مرد اونا هستن هنوز😂

ن از نظر شرایط مالی گفتم کیس خوبیه پسره وکیله خیل پولداره😐

وکیله؟

پس کلا کنسلش کن 😑😂

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
ن از نظر شرایط مالی گفتم کیس خوبیه پسره وکیله خیل پولداره😐

پولداره دست کنه جیبش واسه مادرش خدمتکار بگیره

.پول و تحصیلات شعور نمیاره..نمونه ش هم خواستگار شما ...که به جای صحبت در مورد مسائل مهم زناشویی اومده از خدمت کردن تو واسه خانواده ش شرط گذاشته

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ای بابا😂😂

وضع مالی خودتون چطوره که اینقد شیفته ی پولی و ممکنه بخاطر پول چشم رو ارامشت ببندی؟؟؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
هیچوقت اولین معیارت مسئله مالی نباشه تا بتونی بهترین تصمیم رو بگیری.  دختر خاله من با یه کارخو ...

بااین ثروت چرا اعتقادی به کارگر نداشتن

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

ببین باید ببینی پدرومادرشم بانظر پسره موافقن یانه بعضی پدر ومادرها واقعا دوست ندارن پسرو عروس پییشون باشن

بعدم اگه مثلا خونه دوطبقه دارن بهتره تااینکه تو یک خونه باشی 

بعضیااینقدر فهمیدن که میگن دوری و دوستی عزت واحترام پابرجاست 

شایدم پدرومادرش خیلی خوب باشن تو رامثل دخترشون دوست داشته باشن

همیشه نمیشه منفی  نگر بود اما واقع بین باش

بهش بگو خونه شون چطور هست 

بعد رفت وامد کن اخلاقشون بیاددستشون بعدش نامزد کنن