2777
2789
عنوان

برام خواستگار اومده خانوادم راضی ان😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 67 پست

صد در صد 

رد

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااا..وکیله دیگه چه بدتر

هم از نظر حقوقی کارش سخت میشه

هم شغلشون باعث میشه با مراجعه کننده ها زیاد در ارتباط باشن فک کن با کلی زن😑امکان لغزش بالاس

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
هیچوقت اولین معیارت مسئله مالی نباشه تا بتونی بهترین تصمیم رو بگیری.  دختر خاله من با یه کارخو ...

میخوام اون پول نباشه ۷۰ سال سیاه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ن از نظر شرایط مالی گفتم کیس خوبیه پسره وکیله خیل پولداره😐

وکیله که داره از الان همه چیز رو قرص و محکم میگیره.... یه نصیحت ، اگه خواستی با وکیل ازدواج کنی حتماً باید تا ابد یه وکیل که از خودش بیشتر میدونه برای خودت استخدام کنی وگرنه شدیداً کم میاری 😅

هم از نظر حقوقی کارش سخت میشه هم شغلشون باعث میشه با مراجعه کننده ها زیاد در ارتباط باشن فک کن با ک ...

اصلا زن هیچی...همینکه هزار تا فوت و فن و راه در رو بلده خودش خیلی بده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خودمم از ی خانواده پولدارم ینی به نسبت خواستگارم شرایطم بهتره

وا پس دیوونه ای بخداااا...رد میکنی این اقا رو وگرنه من سکته میکنم از حرص

اسی میتونی مگه ؟ خیلی سخته زندگی با مادرشوهر . حال بری کلفتی بکنی که مال میخواد بهت برسه وقتی جونت ...

دقیقا ..اون ثروت و باید خرج دوا دکترش کنه بعد اینهمه کار کردن اعصاب خوردی

خودمم از ی خانواده پولدارم ینی به نسبت خواستگارم شرایطم بهتره

😐😐وا پس سرت درد میکنه 

مامان بابات چرا اینجوری خوشحالن پس

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
بااین ثروت چرا اعتقادی به کارگر نداشتن

خدا میدونه.

شوهرش برای تولدش باغ خرید، از صبح می‌ره تو باغ تا شب کار میکنه.

میشینه سرکه مگیره، ماشینشو میشوره و ... دکتر گفته بخاطر ساییدگی استخون یه پات کوتاه تر شده. 

اما از اون ور تفریح میره قطر، ترکیه، دبی ، فرانسه و ... خرید طلا و جواهر و ... درکش نمیکنم. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بااین ثروت چرا اعتقادی به کارگر نداشتن

وای بعضیا اینقدر پولدارن اما باید ببینیشون نمونه ش همسایه ما باور کن 10ساله بایک لباس میبینمش مثلا درخونه باز میکنه یا درمغازه میبینم همه فکر میکردن سرایداره خونه س 

مثلا من بازیافتی میذارم دم در میاد برمیدار درصورتی که 3طبقه اجاره داده کلی اجاره شونه 

از ارزونی میوه فروشی اخر شب میره ته میوه هاش رامیخره نمیدونه بعدش بچه هاش پولدارمیشن و خودش زندگی نکرده مسخره نمیکنم اما یک‌موتور درب داغون داره تصادف کرد باهاش 3سالی سوارش نمیشد باز دیدم نشسته دم در تعمیرش کنه که شاید بتونه همون را سوار بشه یک تفکراتی دارن که دیگه تغییر ناپذیره 

بااین ازدواج ها هم نمیشه تغییرشون دادشاید خودت مجبور بشی مثل انهابشی

نه اصلا مورد خوبی نیست ، چون از الان هم واضح داره بهت میگه که همیشه کنارشون هست و مستقل نمیشه و از اون طرف هم تمام کارای دو تا خونه گردن شماس ، بعدا نمی تونی گله کنی یا بگی خسته شدم یا چرا خونه جدا نمیگیریم . میگه من از اول گفته بودم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم