2777
2789

الان۸ ساله ازدواج کردیم هنوز نتونسته بند نافشو از مامانش جدا کنه مامانش امروز بگه بریم فلان جا سریع گوش میده من که نه بیارم داستان درست میکنه .اولین بار نیست حالا کلا بهم میگه ما طرز فکرامون شبیه بهم نیست بدرد هم نمیخوریم .

هرچقدر تو کارش موفق ولی تو زندگی عادیمون بین من و مامانش انتخابش مامانشه .

هرچی میکشم از مادر به ظاهر مظلوم نماشه .خودشو مادربزرگش با خواهرش چسبیدن به زندگیمون .

منم بهش گفتم باشه جدا بشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق آخرین راهه مشاوره رفتن رو امتحان کنید

خیلی سعی کردیم خوب باشیم تهش به خانوادم بی احترامی میکنه منم خط قرمزمن.یدونه مامان دارم پدر ندارم مسدونه اینو ولی دست میزاره رو نقطه ضعفم

خیلی سعی کردیم خوب باشیم تهش به خانوادم بی احترامی میکنه منم خط قرمزمن.یدونه مامان دارم پدر ندارم مس ...

بفرستش ور دل ننه اش 

همچین پسرایی ، مادران کنترلگر و پرخاشگر و سلطه گری دارن

درست نمیشن به خدا اینجور پسرا ، فقط چشم شون به دهن ننه شونه حیف پول که خرج تراپیست بشه برای اینا

دقیقا .خودش درست بشه مامانش هرچییییی تو این زندگی میکشم فقط مامانشو مادر بزرگش یعنی مثل کنهههههه چسبیدن .چرا چسبیدن چون شوهرم هر تفریحاتی بخواد میبرتشون ایناهم بیکاررررر فقط در حال نقشع کشیدنن که کحا شوهرم این هفته ببرتشون

بفرستش ور دل ننه اش همچین پسرایی ، مادران کنترلگر و پرخاشگر و سلطه گری دارن

مادرش ببین یکی میگی با پنبه سرتو میبره خودشو مادربزرگش مخصوصا مادربزرگ از این هفت خطااا .الان جلوت با احترام عزیتو اینا تا یک کلمه به شوهرم میگه انگار مهره ی مار داره سریل قبول میکنه 

دقیقا .خودش درست بشه مامانش هرچییییی تو این زندگی میکشم فقط مامانشو مادر بزرگش یعنی مثل کنهههههه چسب ...

منم گفتم پسرشو درست کنم ، مادر بی وجودش رو چکار کنم ؟ 

عطاشو به لقاش بخشیدم 

البته شانس آوردم مادرش همون اول خودشو نشون داد منم رفتار مامانشو دیدم دیگه بیخیالش شدم