2777
2789
عنوان

برام خواستگار اومده خانوادم راضی ان😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 67 پست
خدا میدونه. شوهرش برای تولدش باغ خرید، از صبح می‌ره تو باغ تا شب کار میکنه. میشینه سرکه مگیره، ماش ...

😲

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
چشم رد میکنم بخدا پشیمونم کردین نظرم به کل عوض شد😂

وای خدا خیرت بده

دوست ندارم هم جنسم اذیت بشه😘😘❤️❤️

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بعضیا اینقدر پولدارن اما باید ببینیشون نمونه ش همسایه ما باور کن 10ساله بایک لباس میبینمش مثلا د ...

برای کی نگه میدارن اخه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
میخوام اون پول نباشه ۷۰ سال سیاه

منم درکش نمیکنم. مثلا میگفت عروس زیبام رفته چهار تا پرتقال هریده گفته مامانی اسراف حرومه.

بعد همون عروس زیباش بعد عروسی چند روز رفت مالزی ، وقتی اومد مجدد رفت ترکیه، بعد هنوز برنگشته بود مهمون از کانادا اومد چند روز خونش و بردنش پونزده روز ویلای شمال. کاش یه تریلی پرتقال میخرید اما اینطوری از اون ور خرج نمیکرد. الانم باز رفته ترکیه...

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

برای کی نگه میدارن اخه

برا بچه هاشون 

بیشتر قدیمی ترهااینطورن

مثلا یک رانی بدی بخورن نصفه میخورن میگن برا بچه م حالاایا بچه شون بیاد یا نیاد 

خودشون اصلا کیف دنیارانمیکنن 

من حتی فرد پولدار میشناسم میره گدایی میکنه همه چیز در خونه ها میگیره پول غذا مواد غذایی ولی زنش نمیذاره هیچی را بیاره توخونه میگه این مریضه ماهمه چیز داریم ابرو زن و بچه ش را برده