2777
2789
عنوان

برام خواستگار اومده خانوادم راضی ان😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 67 پست
خب پول که دارند گاهی اوقات کارگر بگیرند. 

اگر میخواستن بدن کارگر ک پولدار نمیشدن..یه عروس میگیرن نوکریشون و میکنه پسرشونم جمع میکنه بی هزینه و سختی والاااا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت اولین معیارت مسئله مالی نباشه تا بتونی بهترین تصمیم رو بگیری. 

دختر خاله من با یه کارخونه دار تریلیون... ازدواج کرد اما چون از روز اول بهش میگفتن این فرشو جابه جا کن، اون سرکه سیب رو بریم درست کنیم، گل های باغ رو مرتب کنیم و ... مهره های کمرش داغون شد و یه پاش میلنگه، روی کوه ثروتم هست. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

اون شرایطشو گفته شما هم شرایطتو بگو.  بگو من دلم میخواد زندگی مستقل داشته باشم. این که آدم به پدر مادرا سر بزنه و در حدی هم کمک کنه خیلی خوبه ، ولی اگه زندگی ها قاطی باشه وضعیت خوب پیش نمیره و ممکنه روابط به مرور دچار آسیب بشه.  

مامان بابام میگن برو باش ازدواج کن نهایتش میمیرن همچی میمونخ واسه تو😂😂

نه اتفاقا اونا تا تو رو نکشن نمیمیرن

بعدم این تصور غلطه که منتظر مرگ کسی باشی واسه اموال ..خدا ۱۰۰ سال عمر بده بهشون..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

هدفشاز ازدواج اینه که یه خانم بیاد مراقب پدر مادرش باشه و کاراشون بکنه! من بودم هرگز قبول نمیکردم. میتونه برای اونا یه نفر استخدام کنه کارا خونشون بکنه و شما و همسرت در حد معقول هوای اونارو داشته باشید. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
کلادزندکی با تک پسر همین مشکلات رو داره...اما اگه چند تا عروسم باشید مشکلات دیگه ای داره مثل مقایسه ...

نتیجه میگیریم یه پسر بی پدر مادر پیدا کنیم😅😅😅

مامان بابام میگن برو باش ازدواج کن نهایتش میمیرن همچی میمونخ واسه تو😂😂

اره 30سال دیگه 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️