2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

235 بازدید | 22 پست

باورم نمیشه ...بالاخره مادرشوهرم مرد....مادرشوهری که ۶سال دست تنها نگهش داشتیم با وزن ۱۵۰ کیلو با وضعیت فلج..شوهرم عاااااشقش بود....بخاطرش همین الانم حاضره جون بده....تمام این شهر  (شهرمان کوچیکه همه همو تقریبا میشناسن)شهادت میدن چه خدماتی شوهرم برا مادرش کرد که وظیفه اش بود ولی ۶تا بچه دیگه اش در سال یبار میومدن. الان بعد از مرگش دیدیم وصیت رو به همسایه داده کل وسایل خونه رو به یه فرزندش بخشیده...

بخدا ناراحت وسایل نیستم ناراحت این حجم از بی چشم و رویی و نمک نشناسی اش هستم..خیلییییی در حیاتش اذیتمون کرد...شوهرم حتی پشتش رو میشست ...چرا یه مادر اینقدر بد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

تو اون کارها برای رضای خدا کردی

نه مادرشوهرت

جوابش رو هم از خدا بگیر

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چرا نوشتی بالاخره مرد😕

چون دیگه حرکات بدش رو نمی بینم.. ‌دلمو خیلییییی شکوند....خودش روز آخرش تو بیمارستان گفت به همسایه ها فقط این عروسم پیشم بود و بهم رسید...گفت اگه برگشتم خونه دیگه اذیتشون نمیکنم ولی خدا دیگه بهش فرصت نداد چونکه قبلا بهش فرصت داد و بد کرد

خدا رحمتش گنه مال خودش بوده.. نمیتونستی که بگی به چه کسی بده عزیزم    شوهرتم حداقل عذاب وج ...

نه این وصیت چون اموال برای پدر شوهرم بوده قابل اجرا نیست ولی خود شوهرم و من چشم داشت و نیازی نداریم...من از بی محبتیش داغونم