2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 22 پست

طبق قانون این حق رو نداره که فقط به یکی ببخشه یا یکی رو از ارث محروم کنه 

شما خیلی راحت میتونین مطالبه سهم ارث کنین 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم ادم واقعا ناراحت میشه خب فک کن کلی زحمت بکشی از اخرم یکی دیگه مزدشو بگیره ع

خدا رو به این روز شاهد میگیرم اگه دنبال کوچیک ترین مزدی بودیم...دلمون شکست از ذات خرابش

نه این وصیت چون اموال برای پدر شوهرم بوده قابل اجرا نیست ولی خود شوهرم و من چشم داشت و نیازی نداریم. ...

میگم برای همین خودتو اذیت نکن. فرض کن یه گار خوبی کزدی تموم شده رفت اتفاقا دنبال پولش بودی بر فرض انقدر اذیت نمیشدی که الان به خاطر رفتارش شدی... بی معرفتی خیلی دردناک

😎💚🐬
طبق قانون این حق رو نداره که فقط به یکی ببخشه یا یکی رو از ارث محروم کنه  شما خیلی راحت میتونی ...

اصلا ما دنبال ارث این نیستیم ..کمرمون شکست از یی محبتیش...

خدارحمت کنه 

سعی کن ببخشیش

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

خدارحمت کنه  سعی کن ببخشیش

نمیتونم ...چندین بار در حیاتش ازم حلالیت طلبید حلالش کردم ولی اینبار نمیتونم...میخوام در محضر خدا جوابگوی خیلی از کارهاش باشه که البته این وصیت اش آخرین و کوچکترین ظلم اش بود..حتی همسایه ها بهش دیگه اذیتشون نکن.آخرین بار رو تخت بیمارستان گریه میکرد که اگه برگشتم دیگه اذیتشون نمیکنم...ولی خدا امان بهش نداد.چون از نیت ما و خودش خبر داشت.