سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 عنوان وقتی با همسراتون قهرین یا سرسنگین چجوری از دلتون درمیارع!؟ 1747 بازدید | 132 پست میشه بگین!؟بعدشم بگین خودمون چن روز پیش بحث کردیم حالا عقلش نمیرسه ی چیزی بخره یا درست حسابی معذرت خواهی کنه!☹️☹️بنطرتون چطور حالیش کنم!؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید"" 1401/09/28 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 بنظرتون پیام بدم بهش؟یانه کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
کوفته_قلقلی_تپل عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 120 با عشوه چایی میارمدامن کوتاه و نپتونم هستخیلی خوشش میاد اخه عسیسم
bitter_silence عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 2609 نه معذرت خواهی میکنه نه از دلم درمیاره نه چیزی میخره
252511 عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 1218 وقتی قهریم و آشتی میکنیم نه چیزی میخره نه معذرت خواهی درست و حسابی میکنه فقط میگه معذرت میخوام و تمام مگر باید این کارا رو بکنه؟ 🥺❤️ بالاخره به آرزوم رسیدم مرسی خدا که منو معلم کردی 😍متاهل 😁💚
elahhe عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8669 ما دقیقا شش ماهه که دعوا نکردیم ولی تابستون که دعوا کردیم اصلا همچون کاری نکرد که گل بخره 😐😐 وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 مثبت۱۸ خسته نباشی😂😂😂باید بخاطر همون +۱۸معدرت خواهی کنه دیگ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
عصبییم عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 662 عزیزم اول شما قهر کردید یا همسرتون؟ هرچی برای خودت میپسندی برای بقیه هم بپسند.
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 ما دقیقا شش ماهه که دعوا نکردیم ولی تابستون که دعوا کردیم اصلا همچون کاری نکرد که گل بخره 😐😐 همینجوری خالی اشتی کردی؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
creative96 عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3181 چون خودم زرت یادم میره که ناراحتم و قهرم ، بعد حوصلشم ندارم قهر بمونمو محل ندمو اینا ، برا همین اصولا نیازی نداره از دلم در بیاره چیزیو🤣🤣🤣
پاندای_مهربون عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 1633 بستگي داره اگه خودش مقصر باشه مياد منت كشي اگه من مقصر باشم چس كن ميزنه به برق😎 تو معجزه زندگي مايي💋♥️
تپلوووام عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 1442 اگه تقصیر خودش باشه حتما میادولی اگه مقصر من باشم بازم میاد😂😂ولی موقع هایی که واقن گند بزنم پسمم بزنه میرم عین گربه خودمو میمالونم به دست و پاش.. 😂ولی خب تو که سر سنگینی همون حالت خواستتو بگو