2777
2789
عنوان

عروس هایی ک باید براتون شب یلدایی بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 69 پست
عججججب

ولی واقعا این رسوم جالب و قشنگن در حدی که باعث شادی و نزدیکتر شدن بشه نه برعکس.برای من هیچ رسمی انجام نشد.نه خرید نه عیدی نه یلدایی.ولی با همسرم خوشبختیم.اصلا دنبال حاشیه نبودیم هیچ کدوم.

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد بد منم الان تو همین شرایطم 

ب عنوان کسی ک ۷ساله تو خونه خودمم من بهت میگم نرو ،،میدونی چرا چون خودتو سبک میکنی ،،شک نکن ۹۰ درصد شهرای ایران رسم یلدایی دارن برا من و شما دارن میپیچونن ،ب قران قسم سال بعدش برا دختر خودشون تا ۵ غروب منتظر زنگ خانواده داماد بودن  اخرم ب پسره گفتن باید یلدایی بیاری پسرم مجبور شد اورد ،،کسی ک نفهمه باید مث خودش باهاش برخورد بشه ،،،من الان بعد ۷ سال هنو شب یلدا ماتم مزگیرم ک چرا اینا با من اینجوری کردن ولی برا دختر خودشون اونجوری ،من ک بیوه نبودم یا بی کس و کار ،،

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....
آخه معمولا خانواده داماد میرن دیدن عروس

اره دیگه برا من نیمدن ی زنگ ناقابلم نزدن ،،من مث خر پاشدم رفتم ب قران تو خونشونم من بهشون تبریک گفتم ولی سال بعدش برا دختر خودشون چ ها ک نکردن تا داماد مجبور شد یلدایی بیاره ،عین ۷سال از دلم بیرون نرفته

آخی عزیزم،آره اینجوریشم بده ک فقط رسم و رسوم برا خودشون باشه

ببین اگ این کارو نمیکردن منم از دلم بیرون میرف میگفتم رسمشون نبوده ولی...