2777
2789
عنوان

عروس هایی ک باید براتون شب یلدایی بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز ب روش نیاوردم  خودم رفتم با بابام یه دست لباس زمستونیه کامل خریدم واسه یلدا بپوشم برم ...

ولی من جات بودم نمیرفتم ،،،شوهر من برا مادرش نخرید ،،شوهرمو بهش نگفتن ک برا زنت باید یلدایی ببری پول بده جور کنیم وردا ببر ،،،ب رو خودشون نیوردن ک حداقل پولشو از شوهرم بگیرن ،،منم مث بز شب پاشدم رفتم خونشون ،ب قران یلدا رو هم من تبریک گفتم ب اونا

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....
الان توضیحم بدم متوجه نمیشید شما شما رو با منطقتون تنها میذارم😊

نه عزیزم متوجه میشم خیلیم خوب متوجه میشم آدم تو هر شرایطی نیاز ب شادی داره تو هر شرایطی باید روحیه اشو حفظ کنه نمیشه بگیم هیچکس هیچ کاری نکنه تا شرایط درس بشه بعد میتونیم برقصیم بعد میتونیم شب یلدا دور هم جمع شیم 

من الان خودم ی ماهه افسرده نشستم تو خونه هیچ کاری نمیکنم برای این شرایط حال من کاری می‌کنه من شاد نیستم اوضاع درس میشه؟ 

خودت میدونی ولی با این کار خودت رو بی ارزش میکنی

فک کنم اونا یه شب قبل یلدا میان خونمون

اونم دست خالی بعد ما باید شام بدیم و کلی پذیرایی کنیم فوقش یه جعبه شیرینی بخرن اونم اگ مادرشوهرم اجازه بده

بعد شب یلدا اگه من نرم خونشون 

خب نامزدمم نمیاد خونه ما دور هم باشیم

چیکارکنم

ای بابا،آخه خیلی گرونه،بعد اونام برا برادر شما چیزی میخرن؟؟

نه ما معمولن رسم داریم فقط واسه عروس کادو می‌بریم تا الآنم واسه هر مناسبت کادو بردیم 

عروسمونم هی تو گوش داداشم میخونه دختر خالم واسش دوتا النگو انگشتر آوردن واسه اون فلانی چی آوردن ماهم نمی‌دونیم چ کنیم 😅