تروخدا یکم مراعات حال همدیگه رو بکنید،هممون توی ی کشور داریم زندگی میکنیم،اوضاع اقتصادی تقریبا برا همه خرابه،وقتی شبه،همه جا شب و تاریکه،الان واقعا طلا گردونه،آجیل و میوه گرونه،نگید وظیفه شه بیاره،ی لحظه فکر کنید اگه برادر خودتونم مجبور بود تو این اوضاع یلدایی و عیدی ببره چقد بهتون فشار میومد،خوشبختی هیچ کس در گرو هدیه شب یلدا و عید و ...اینا نیست،یکم هوای هم رو داشته باشیم همین❤️❤️منظورمم این نیست ک کلا چیزی برا عروس نبرن،ی چیز در حد یادگاری
❌❌در ضمن من برادر ندارم ک بخایم شب یلدایی ببریم،کلا همینجوری گفتم چون واقعا دلم برا خانواده ها میسوزه تو این اوضاع اقتصادی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه هنوز ب روش نیاوردم خودم رفتم با بابام یه دست لباس زمستونیه کامل خریدم واسه یلدا بپوشم برم ...
ولی من جات بودم نمیرفتم ،،،شوهر من برا مادرش نخرید ،،شوهرمو بهش نگفتن ک برا زنت باید یلدایی ببری پول بده جور کنیم وردا ببر ،،،ب رو خودشون نیوردن ک حداقل پولشو از شوهرم بگیرن ،،منم مث بز شب پاشدم رفتم خونشون ،ب قران یلدا رو هم من تبریک گفتم ب اونا
الان توضیحم بدم متوجه نمیشید شما شما رو با منطقتون تنها میذارم😊
نه عزیزم متوجه میشم خیلیم خوب متوجه میشم آدم تو هر شرایطی نیاز ب شادی داره تو هر شرایطی باید روحیه اشو حفظ کنه نمیشه بگیم هیچکس هیچ کاری نکنه تا شرایط درس بشه بعد میتونیم برقصیم بعد میتونیم شب یلدا دور هم جمع شیم
من الان خودم ی ماهه افسرده نشستم تو خونه هیچ کاری نمیکنم برای این شرایط حال من کاری میکنه من شاد نیستم اوضاع درس میشه؟