2777
2789
عنوان

میشه بیاین و جواب بدین 🥲؟

72 بازدید | 7 پست

من دکتر بهم کرم واژینال داده

بعد پنج تاشو مصرف کردم واس شیشمی دیدم کرمه کمه استفاده نکردم گذاشتم بعدا استفاده کنم

یبار دیگ داده بود بهم بزور ب پنج تا رسید

منم اینبار گفتم خب همون پنج تارو زدم اون یذره ای ک مونده ( نمیرسید ب ی اپلیکاتور پر ) بزارم بعدا استفاده کنم

بنظرتون اشتباه کردم همون یذره رو مصرف نکردم ؟

یا همون پنج تا اثرشو میزاره؟

معمولا همین طوریه. آخرش کم میاد. همون مقدار کم‌رو استفاده کن

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش گذشته شوهرم گفت باید تا آخر مصرف میکردی ک کامل خوب شی 🥲 ممکنه بخاطر همون یذره اثر نکنه😥

نه بابا، اون قدر مهم نیست. الان بهتری؟

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
نه بابا، اون قدر مهم نیست. الان بهتری؟

عاره خداروشکر

حدودا ی هفته بیشتره ک مصرف کردم

بهم ی بسته داده بعد رابطه مصرف کنم ک عفونت نگیرم شوهرم اونجوری گفت ترسیدم

بعد ببخشید امروزم از پودر موبر استفاده کردم حس کردم یکم ترشحم زیاد شده و سفیدیش بیشتر ممکنه باز بخام عفونت بگیرم ؟😐😥

اگه دوره تخمک گذاریت نیست و ترشح داری، احتمالا عفونتت خوب نشده. زخم هم داشتی؟ 

اگه دوره تخمک گذاریت نیست و ترشح داری، احتمالا عفونتت خوب نشده. زخم هم داشتی؟ 

من تنبلی تخمدان داشتم بهشم گفتم عفونت میگیرم هم قرص داده هم کرم

ترشحمم از وقتی از کرمه استفاده کردم خیلیی کم شده