2777
2789
عنوان

اگه روز تولدتون باشه...

473 بازدید | 51 پست

و جز عشقتون هیچکسی رو نداشته باشین و اونم اینو بدونه، با این حال ساعت ۸ شب بهتون بگه براتون گل خریده بوده اما چون شما شرایطتشو نداشتین نتونسته برسونه به دستتون، و تازه اون موقع تبریک بگه دلخور میشین ازش؟ من که بغض کردم هنوز. و نمیدونم حق دارم ناراحت باشم از این اتفاق یا نه... آخه انتظار من فقط در حد یه تبریک معمولی بود که نشون بده حواسش بوده بهم💔

🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز تولدم هیشکی یادش نبود خواهر انگار نه انگار ما تو این خانواده هستیم    

پسر خاله من ساعت 4:2 صبح به دنیا اومده  خالم هر سال بیدار میشینه ،همین لحظه استوری میزاره بعد می خوابه،شبشم معمولا تو کافه و اینا جشن دارن🤧😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

منم امروز تولدمه مثلا 😒😒😒

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
منم امروز تولدمه مثلا 😒😒😒

غاز و الاغ و اردک 

کبریت و گاز و فندک 

توووووولدددددت مباااارک❤️😌

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30