2777
2789
عنوان

اگه روز تولدتون باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 51 پست
تبریک نمیگن میخوان کادو بدن؟    

بزور میگیرم😑😂بعضی موقعا حقمو میخورن🤧

هرسال دست مامانم رو میگیرم میبرمش بازار 

انقد میگم تا بگیره😂امسال گوشوار گرفتم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزور میگیرم😑😂بعضی موقعا حقمو میخورن🤧 هرسال دست مامانم رو میگیرم میبرمش بازار  انقد میگم تا ...

دمت گرم من خیلی بهم فشار بیاد کارتشونو میگیرم خودم برای خودم پول انتقال میدم همین قدر مستقل  

...........ɴᴏᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴏɴᴇ ɪꜱ ʜᴜᴍᴀɴ
دمت گرم من خیلی بهم فشار بیاد کارتشونو میگیرم خودم برای خودم پول انتقال میدم همین قدر مستقل   & ...

اینم خوبه😂اینا نم پس نمیدن باید غافلگیرشون کرد...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
در هر صورت برام مهم نیست اگه بخوام برای همه چی غصه بخورم نابود میشم  ولی خب عزیزم تولدت مبارکک ...

اوهوم درسته دقیقا🥲

خوشحالم کردی واقعا ممنون عزیزممم🥺❤️

🦋
از هیچ کس هیچ توقعی نداشته باش حتی به اندازه ی یه تبریک تولد این طوری چه خواسته نگه چه نا خواسته ا ...

آخه اینطوریم که نمیشه🥲 بالاخره تو شرایط خوبی نیستم چند روزه، همون تبریک خشک و خالی میتونست کلی بهترم کنه. البته که حرف درستیه حرفتون

🦋
مهم نیست کسی تبریک بگه یا نه، بازم مثل قبل روز تولدم رو خوش میگذرونم. 

منم خیلی سعی میکنم این مدلی باشم، ولی خب تا وقتی یه آدم مهم تو زندگیم باشه خیلی نمیتونم کنار بیام باهاش

🦋
منم خیلی سعی میکنم این مدلی باشم، ولی خب تا وقتی یه آدم مهم تو زندگیم باشه خیلی نمیتونم کنار بیام با ...

گاهی آدم ناچاره،چون بعضی وقتا آدما احساسات فرد رو درک نمیکنن،فهمیدن احساسات یه آدم کار راحتیه فقط لازمه آدم یکم تلاش کنه، همین. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
آخه اینطوریم که نمیشه🥲 بالاخره تو شرایط خوبی نیستم چند روزه، همون تبریک خشک و خالی میتونست کلی بهتر ...

میدونم چی داری میگی خودمم میسوزم از جهات مختلف اما اگر بخوای اعصابتو سر این مسائل خورد کنی هیچی ازت نمیمونه