2777
2789
عنوان

چرافورا با حرفام ناراحت میشه

161 بازدید | 15 پست

با ای رفتارش دارم سرد میشم.همش میزاره پای دوست داشتنش.ولی دوست داشتن زیادی عذاب اوره.طلاق گرفتم اون اقا مجرده میدونم شرایط همه جورش خوبه و ادم مودب و کاری هست و بگم جون میخوام بهم میده جونشو.ولی نمیدونم واسه چی دوست دارم ی خورده گاهی وقت خودشو بگیره..امشب برگشته میگه تو این ی سال من همش میگم ازدواج کردیم پارک بریم و خرید و نمیدونم..... اما تو سردی و هیچ نمیگی در مورد اینده.با اینکه میدونه ازدواج قبلم خیلی اذیت شدم و کتک خوردم و روحی خیلی حس میکنم نرمال نیستم اما همش توجه میخواد  ایشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم توقع زیادی ازت نداره اگه هنوز آمادگی نداشتی چرا ازدواج کردی؟

ازدواج نکردم هنوز.عقد نکردم.سیستم هر ادمی ی جوره من خودمم کمی درون گرام.نمیتونم شب و روز ک قربون صدقه برم

اره.وابسته نشدم خیلی.ولی ایشون و ای حس دوست داشتن رو اگ تمومش کنم حس عذاب وجدان دارم

از حس اون مطمئنی ؟مطمئنی اگ تمومش کنی ضربه میخوره؟

میتونی یمدت باهاش سرد باشی خودش بره

ای بابا،پس اگه بمونی تو ضربه میخوری و خدایی ناکرده اتفاقات قبلو دوباره تجربه میکنی ،چون این پسر بی ت ...

بله همینطوره.اگ امکانش هست واسم دعا کن عزیزم. منم دلم خیلی تو ای دنیا غم دیده واست با دل پاکم دعای خیر میکنم 🌺

بله همینطوره.اگ امکانش هست واسم دعا کن عزیزم. منم دلم خیلی تو ای دنیا غم دیده واست با دل پاکم دعای خ ...

حتما مهربون ،دعا میکنم ان شاالله هرچی به خیروصلاحته برات پیش بیاد و چنان دلت شاد بشه که همه ی ناراحتیای قبلتو بشوره ببره 💙

ازدواج نکردم هنوز.عقد نکردم.سیستم هر ادمی ی جوره من خودمم کمی درون گرام.نمیتونم شب و روز ک قربون صدق ...

خداروشکر

پس ازدواج نکن 

چون منم تجربه ش رو دارم 

تحمل مردی که زیاد توجه میخواد و حساسه خیلی سخته 

واگه کم بیاری هم 

حتی اگه خیلی مرد باشه و به دعوا و تنش شدیدو خیانت و اینا نرسه، همیشه یه حس بد گناه و کم بودن آزارت میده

سخته مقاومت در برابر ازدواج با کسی که خوبه و بهت ابراز عشق میکنه ولی بنظرم ازدواج کنی هم به آرامش نمیرسی و پشیمون میشی   

مگه اینکه بتونی خودتو و ذهنتو عوض کنی که خیلی سخته