2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 170361 بازدید | 1435 پست

نمیگم خدا بهت صبر بده یا به دادت برسه . چون انگار خدا ما رو فراموش کرده ‌. امیدوارم خودت اینقدر شجاع و جسور و بی رحم و قوی بشی که حق خودتو ازش بگیری ‌. بهش رحم نکن . کلبد خونه رو همراه خودش میاره . از رو کلیدها بساز ‌. وقتی رفت پیش زنه با چند نفر برو سراغش و همسایه هاشو با داد و بیداد صدا کن . فیلمشو بگیر . زنگ بزن پلیس . آبروشو ببر و مدرک قانونی داشته باش با چند تا شاهد . کل زندگی شو ازش بگیر ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو خذا از این مرتیکه آشغال جدا شو حتی اگر نمیتونی نگو دوسش داری طرف حیوون به تمام معناست فقط برو کار پیداااا کن کم کم جدا شو خیلی بی ارزشه این مرد جدا شی ده ها مرد پیدا میکنی فکر نکن این .... خاصیه فقط فکر پول باش 

نه صداشو شنیدم چون گوشیمو تو ضبط صدا میزاشتم اگه اینجا امکان پخش صدا داشت براتون میزاشتم صداش اتفاقا ...

وااااای چه وقیحه

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
نمیگم خدا بهت صبر بده یا به دادت برسه . چون انگار خدا ما رو فراموش کرده ‌. امیدوارم خودت اینقدر شجاع ...

عه خدافراموشمون کرده خودت جسور بلش یعنی خدارو بیخیال خودت تلاش کن از اون حرفابودبی آدن خداهیچ حرکتی صورت نمیگیره حتی برگی ازدرخت نمیفته

پرنده پلیکان وقتی غذا نباشه به بچه هاش بده از گوشت خودش میکنه میده به بچه هاش،از پلیکان که کمتر نیستی

دیگه ما بچه داریم و در قبالش مسئولیم دختر ۱۸ ساله نیستیم که با یه شکست عشقی جمع کنیم بریم فعلا وقت احساسی شدن نیست ،اون ساک که جمع کردی برو باز کن صبح زود برو اول مهرتو بزار اجرا ،نفقه،اجرت المثل یعنی حق کاری که تو این چند سال تو خونه ش کردی و میکنی ،حق شیر که به بچه هاش شیر دادی،و مهمتر از همه حضانت بچه تو بگیر چون ترک منزل میکنه لیاقت نگهداری از بچه ها رو نداره،سخته خیلی هم سخته ولی ارزشش رو داره که یه دنیای دیگه با بچه هات بسازی بدن شوخر

سلام خواهرم من درکت میکنم خب من مثه تو خیانت دیدم  ولی خداروشکر به شرایط تو نرسیدم گوش شیطون کر .واسه رفتنن اول جای نداری کجا می خوای بری بعدش به اون به بچه ای بیچارت نگاه بنداز باباهاشون اینقدر خود خواه بود این کارو کرد اگا توهم بزاری بری باباشون هیچ فرقی نداری ما زن  ها اگه یه زره مثه مردا اعتماد به نفس داشتیم این نمیشد حال روزمون بیشین قشنگ فک کن  به تربیت بچهات فک کن اینقدر ضعیف نباش  که فردا بچه هاتم مثه خود ضعیف بشن با کوچک تر چیز جا بزنن بخدا توکل کن نماز بخون قران بخون وقتی کسی شمارو نمیخواد راهاش کنید اگه میتونی کار کنی که خودت با کار کردن مشغول کن نزار فکرت بره اون سمت اصلا حتی پیگرشم نباش میدونم سخته فک کن اصلا نه اومده نه رفته  به فکر خودتو بچهات باش گناه دارن اونا بی پناه نکن خوب بارشون بیار رابطه تو بچه ها قوی کن به شوهرتم اصلا توجه نکن خدا بهدموقعه چوب اونم میزنه که بیاد پیش تو بچه هات التما س کنه بگه غلط کردم توکل به خدا کن قوی باش اینقدر خودتو ضعیف نشون نده نزار هیچ کس نقطه ضعفتو بدونه وقتی هم پیشتون هس به خودت برس با بچه بگو بخند انگار هیچ اتفاقی نیفتاده یه زن خود ساخته باش نه زنی  محتاج شوهرشه این اصلا خوب نیس امیدورم دیر نرسه به دستت خدانگهدار تو بچه هات

شاید بشه مدرسه با جاهای اینطوری کار کنی بچتم سرگرم میشه اونجاها دیدم بچهاشونم میارن حتی اگ شیرخواره ...

این چرا خووشو اواره کنه بره کار کنه سختی ببینه که حتی هزینه ای بخ گردن اقا نیفته اتفاقا راهکار کاملا اشتباهیه این ازش دو تا بچه داره نه اون حر.وم زاده خراب پس باید اون خرابو بیرون کنه از،زندگیش

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
مستاجریم اره اگه هم برم شاید با شناختی که از همسرم دارم بر علیه من حرف بزنه چون عملا هنوزم کتمان می‌ ...

ببین من مشاورم الان کاردارم لایکم کن بعد بیام بهت بگم چیکار کنی 

فقط خونه تورها نکنی بری بیرون 

درخواست دوستی بده تابیام راهنماییت کنم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

جایی ندارم تو خیابون 😔 خدای منم بزرگه

بمون خونت شوهرت اون دو روز هم نیاد برای خودت زندگی کن با بچه هات خرجتم بگیر

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

منم شرایطم مثل توعه شوهرم پارسال وسایلشو جمع کرد و خونه رو ترک کرد رفت هفته ای یکی دو شب به خاطر بچه میاد تو اتاق جدا میخوابه منم اوایل خیلی ناراحت بودم ولی الان میبینم راحت شدم از دستش از اخلاق گندش و غر زدنش

میدونم صد درصد داره بهم خیانت میکنه ولی من میدونو خالی نمیکنم واسه هرزه هایی که دو روزه پیدا شدن و میخوان همه چی رو صاحاب شن

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته