2777
2789
عنوان

اگه روز تولدتون باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 51 پست
هعی💔 خب آدم دیگه از اون به بعد براش عادی میشه روز تولدش🥺

در هر صورت برام مهم نیست اگه بخوام برای همه چی غصه بخورم نابود میشم 

ولی خب عزیزم تولدت مبارکککک ایشالله 120 ساله بشی و زندگی خوبی رو کنار خانواده عزیزت داشته باشی و همیشه سلامت باشی و هیچ وقت گل لبخند از روی لب هات پاک نشه

...........ɴᴏᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴏɴᴇ ɪꜱ ʜᴜᴍᴀɴ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من از چند روز قبلش همش میگه تولده ی عشقی نزدیکه انقد میگه ادم فک میکنه ی سوپرایزی چیزی در انتظارشه بعد روز تولد تر میزنه به معنای واقعی ادم دلش میگیره 

خوبه که برا تو کلا یادش نیست در تو توقع ایجاد نمیکنه 

غاز و الاغ و اردک  کبریت و گاز و فندک  توووووولدددددت مباااارک❤️😌

ممنوووون😍🤩🌷⚘️💐

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
ممنونم ازت عزیزم❤️

خواهش میکنم گلم 

ان شاالله امسال به همه آرزوهای به صلاحت برسی و سلامت و موفق و شاد باشی همیشه❤️

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
ممنوووون😍🤩🌷⚘️💐

خواهش میکنم عزیز❤️

ان شاالله به تموم آرزوهای به صلاحت برسی و شاد و سلامت و موفق باشی همیشه❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر خاله من ساعت 4:2 صبح به دنیا اومده  خالم هر سال بیدار میشینه ،همین لحظه استوری میزاره بعد م ...

خواهر ما به یه تبریکم راضی ایم حالا من ساعت 9 صبح به دنیا اومدم هیشکیم بهونه نداره برای تبریک ولی تبریک گوینده ای نیست  

...........ɴᴏᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴏɴᴇ ɪꜱ ʜᴜᴍᴀɴ
جدااا؟ تولد توعم مبارک🥲🦋

مرسی ، تولد شماهم مبارک 

عشقت منظورت دوست پسرته ؟؟

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
خواهش میکنم عزیز❤️ ان شاالله به تموم آرزوهای به صلاحت برسی و شاد و سلامت و موفق باشی همیشه❤️

مرسی از دعای قشنگت ❣️

واقعا احتیاج دارم به دعای خیر ، خیلی گره خورده کارام 

مرسی از دعای قشنگت ❣️ واقعا احتیاج دارم به دعای خیر ، خیلی گره خورده کارام 

قربونت ان شاالله حاجت روا باشی❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهر ما به یه تبریکم راضی ایم حالا من ساعت 9 صبح به دنیا اومدم هیشکیم بهونه نداره برای تبریک ولی تب ...

😂😂😂منم بخدا فقط منتظر کادوشم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

انقدر ماجرا تو زندگیت پیش میاد که تبریک نگفتن تولد دیگه برات اهمیتی نخواهد داشت... خودتو ناراحت نکن 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.