جمعه رفتیم عروسیه پسر داییم نگو چیشد...پسر دایی بزرگم که داماد بود هر دقیقه به شوهرم عرق میداد بخوره اول شوهرم میگفت نمیخورم چون شوهرم اوایل میخورده ولی چند ساله توبه کرده ولی به خاطر اون بیشعور توبشو شکست و خورد از اون ورم پسر دایی دیگم که بردار داماد میشه یک دفعه منو وسط رقص هل داد مثلا به شوخی بعدم زد زیر خنده حالا نمیدونم نمیفهمید اخه من با اونا شوخی ندارم یکمم مراعات نمیکرد جلو شوهرم اینکارو نکنه اینم بگم من واقعا ادمی نیستم که خودمو ول کنم اونجا حجابم کامل بودو فقط باشوهرم میرقصیدم یک چندبارم پسر داییی وسطیم میخورد اونی که گفتم هلم داد البته از دستی بود یا نه خدا میدونه که شوهرم یک چیزی تو گوشش گفت و اونم خجالت کشید منم نپرسیدم بهش چی گفتی اخه میترسم شوهرم در موردم فکر بد کنه اخه من اولین بار بود باهام اینجوری برخورد کرد
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یاد این خانومای لبنانی افتادم ک توی چشنو پارتیاشون باروسری تا روی پیشونیشون و لباس استین بلند ولی کو ...
نه عزیم منظور از حجاب کامل من این نبود که اصلا موهام دیده نمیشد منظورم این بود مانتومو در نیوموردم با شال بودم نصبت به دخترایه دیگه باغ که با لباس کوتاه میرقصیدن
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
چقدر کنجکاو شدم بدونم همسرت چی تو گوشش گفته که اونم خودشو جمع کرده!
منم کنجکاوم ولی نمیتونم از شوهرم بپرسم
منم برام سواله من میگم تو که داری گناه میکنی گند نزن تو فیلم طرف
اصلا فیلم نمیگرفتن چون بعد تالار رفتیم باغ اونجا فیلمی در کار نبود بعداشم من اگه لخت میکردم شوهرم دعوام میکرد رقصم کردم که شوهرم اون وسط نره با کسی برقصه
یه سوال ممکنه کسی انقدر الکل مصرف کنه که کامل از خود بی خود بشه اخه مامانمینا یه همسایه داشتن داداش دختره انقدر عرق خورده بود به خواهر خودش تجاوز کرده بود بعد به حالت طبیعی که برگشت خودکشی کرد این ممکنه
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چقد به حاشیه میبرین بحث رو استارتر راجع به ی موضوع دیگه تایپک زده نه نظر دادن راجع ب حجابش!!!!
^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
جدی اونقده شوهرتون ضعیفه که اگر شما نرقصین اون برقصه خیانت میکنه یا هیزی؟ یا شما اعتماد ندارید به ز ...
من اعتماد دارم ولی نمیتونم تصور کنم شوهرم که داره با یک پسر میرقصه یک دختر لخت کنارش باشه حتی اگه باهاش نرقصه بازم نمیخوام کنارش باشه و اینکه ما به اصرار داماد رفتیم اونجا وگرنه تمایلی به رفتن نداشتیم