2777
2789
عنوان

رفتیم باغ عروسیه یکی از فامیلا واقعا چقد بد بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 54 پست
رقص با شوهر من عیب نمیدونم اگرم نمیرقصیدم شوهرم میرفت تنهایی میرقصید منم نمیخواستم اونجا که چند تا د ...

حجاب نمیداشتی دعوات میکرد

بعد برقصی کاری ات نداره؟

بعد چرا فک‌ میکتی دختری ک لباس اش ازاده لاته و فک کردی له له میزنه ک اویزون شوهر تو بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگ برای همسرم تو تنهایی برقصم میگرخه😑🤣 کلا اگ برقصم میگرخه🤣 کلا ادم نرقصیم  خیلیم متنف ...

تو فیلم قدیمیا ندیدی اونقدددد میچسبن ب یکی میارنش وسط. بعد طرف دیگع وسطو ول تمیکنه از بس قر میده😆

یاد این خانومای لبنانی افتادم ک توی چشنو پارتیاشون باروسری تا روی پیشونیشون و لباس استین بلند ولی کو ...

نه عزیم منظور از حجاب کامل من این نبود که اصلا موهام دیده نمیشد منظورم این بود مانتومو در نیوموردم با شال بودم نصبت به دخترایه دیگه باغ که با لباس کوتاه میرقصیدن

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
چقدر کنجکاو شدم بدونم همسرت چی تو گوشش گفته که اونم خودشو جمع کرده!

منم کنجکاوم ولی نمیتونم از شوهرم بپرسم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
من رقصو مشکل نمیدونم بازم میگم نمیرقصیدم شوهرم میرقصید منم نمیخواستم با اون چندتا دختر لخت که اونجا ...

جسارتا مگر طفل چند ماه هستی که اختیار پوشش رو دادی به همسرت 

بعدم لخت یعنی بدون هیچ پوششی 

منم برام سواله  من میگم تو که داری گناه میکنی گند نزن تو فیلم طرف

اصلا فیلم نمیگرفتن چون بعد تالار رفتیم باغ اونجا فیلمی در کار نبود بعداشم من اگه لخت میکردم شوهرم دعوام میکرد رقصم کردم که شوهرم اون وسط نره با کسی برقصه

🤣🤣🤣🤣نمیدونیم ک چخبره خب چ کنیم دیگه میریم اونجا اولش میبینی بساط همه چی هس ب اون که لب نمیزنی ...

هعییی ما ک تجربه نداشتیم 

ما مختلتمونم جداست میسه با جنس مخالف رقصید ولی با حفظ فاصله اجتماعی و حجاب اسلامی🤣

مثلا اگ پسره داره میرقصه اشتباهی بخوره ب دختره خون ب پا میشه همون بهتر ک عروسو داماد بعده تالار برن خونشون🤣

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃

یه سوال ممکنه کسی انقدر الکل مصرف کنه که کامل از خود بی خود بشه اخه مامانمینا یه همسایه داشتن داداش دختره انقدر عرق خورده بود به خواهر خودش تجاوز کرده بود بعد به حالت طبیعی که برگشت خودکشی کرد این ممکنه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
جسارتا مگر طفل چند ماه هستی که اختیار پوشش رو دادی به همسرت  بعدم لخت یعنی بدون هیچ پوششی  ...

اختیار پوشش با شوهرش نباشه با کی باشه؟ لذتی تو شوهر غیرتی داشتنه، ک هرکسی درک نمیکنه

اصلا فیلم نمیگرفتن چون بعد تالار رفتیم باغ اونجا فیلمی در کار نبود بعداشم من اگه لخت میکردم شوهرم دع ...

شوهرتون بیخود میکنه 

اون خودش برقصه بخوره ولی شما نه 

اگر شوهرتون ذاتش درست باشه با این چیزا از راه به در نمیشه

چقد به حاشیه میبرین بحث رو استارتر راجع به ی موضوع دیگه تایپک زده نه نظر دادن راجع ب حجابش!!!!

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
جدی اونقده شوهرتون ضعیفه که اگر شما نرقصین اون برقصه خیانت میکنه یا هیزی؟ یا شما اعتماد ندارید به ز ...

من اعتماد دارم ولی نمیتونم تصور کنم شوهرم که داره با یک پسر میرقصه یک دختر لخت کنارش باشه حتی اگه باهاش نرقصه بازم نمیخوام کنارش باشه و اینکه ما به اصرار داماد رفتیم اونجا وگرنه تمایلی به رفتن نداشتیم