2777
2789
عنوان

رفتیم باغ عروسیه یکی از فامیلا واقعا چقد بد بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 54 پست
تو فیلم قدیمیا ندیدی اونقدددد میچسبن ب یکی میارنش وسط. بعد طرف دیگع وسطو ول تمیکنه از بس قر میده😆

دقیقا دیگ اخرای کار باید با بیل طرفو جمعش میکردن از وسط🤣🤣

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
اختیار پوشش با شوهرش نباشه با کی باشه؟ لذتی تو شوهر غیرتی داشتنه، ک هرکسی درک نمیکنه

اختیار پوشش زن با خودشه 

مگز مرد کیه که برای زن انتخاب کنه چی بپوشه چی نپوشه 

معنی غیرت یعنی احترام اونی که به پوشش من گیر بده مرض داره نه غیرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگر ندیدید مذهبی ها میگن رقص حرامه و فقط میشه تو خلوت واسه همسرت رقصید  🤣🤣🤣🤣 کسی که حجاب ...

چه ربطی داره هرکی اعتقادش تا یک حده اونجا چند تا داف وسط بودن دامادم همش دست شوهرمو میگرفت میگفت بیا برقص منم نمیخواستم شوهرم اون وسط با خانوم دیگه برقصه غیر از اینا صد بار گفتم منظورم از حجاب کامل این بود مث اون دخترا با لباس لختی نبودم با مانتو شال و شلوار بودم نیومدم لخت کنم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
چه ربطی داره هرکی اعتقادش تا یک حده اونجا چند تا داف وسط بودن دامادم همش دست شوهرمو میگرفت میگفت بیا ...

آفرین. بازم دمت گرم به حجابت...لا اقل مثل بقیه ب گناه نیفتادی. خدا از رقصتم انشالله میگذره.. 🤩

نه عزیم منظور از حجاب کامل من این نبود که اصلا موهام دیده نمیشد منظورم این بود مانتومو در نیوموردم ب ...

ببین گلم اینجور جمعا مخصوص همینجور ادماست 

مثلا ما رفتیم ی سری باغ ببین چشم چشمو نمیدیم جفتی وجود نداشت زنو مرد هر دقیقه توبغل یکی میرقصیدن حتی عروسو دامادم ول بودن دامادو یه دسته دختر عروسو ی دسته پسر محاصره کرده بودن میرقصیدن براشونم اهمیت نداشت 

ولی منی ک خوشم نمیاد ازین وضعیت همون اول حال بدمو بهونه کردمو رفتیم 

دروغ کنتور نمیندازه میتونستین بعدها هم بگین ما اگ نمیخواستیم با شما باشیم ک اینهمه راهو نمیومدیم باغ از همونور میرفتیم خونه یه دفعه حالم ب شدت بهم ریخت 

شوهر شمام خیلی سسته ها 

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
جسارتا مگر طفل چند ماه هستی که اختیار پوشش رو دادی به همسرت  بعدم لخت یعنی بدون هیچ پوششی  ...

نه عزیزم کی لخت مادر زاد میکنه ...منظورم با لباس مجلسی بود مثلا پاهاش لخت بود یا مثلا اون یکی استینش لخت بود یا مثلا یکی سر همی چسب پوشیده بود بدون شال

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
چقد به حاشیه میبرین بحث رو استارتر راجع به ی موضوع دیگه تایپک زده نه نظر دادن راجع ب حجابش!!!!

فک کنم تایپیک بیشتر جنبه خبری داشت تا کمکی 

بالاترم گفتم اسی یا نباید شرکت میکرد یا باید همرنگ جماعت میبود چون جو اینجور جاها اینه حالا میگیم رفتی رو حساب رفاقتو اشنایی دیدی جو چحوریه سری یه بهونه مینداختی وسط میزدی ب چاک 

رفتن شوهره مستشو کرده عرقو خورده رقصشونم کردن حالا از یه هول تاراحته؟خوب ادم مست هرکاری ممکنه انجام بده دیگ تعجب نداره